M Minotoche OP ⭐ 17y 13 yil once #1 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
.NET ⭐ 19y 13 yil once #2 😄 [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 13 yil once #3 espiriyi anlamadim 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xenas ⭐ 19y 13 yil once #4 espiriyi anlamadim :D örümceğin kol bacaklari 😁 😁 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 13 yil once #5 espiriyi anlamadim :DASD:AS:ASDSHaci orumcegin bacaklarini say [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rookie ⭐ 18y 13 yil once #6 @özgürfail daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 13 yil once #7 Özgür' ü alın dışarı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P piemde ⭐ 15y 13 yil once #8 Önce tavuğa baktım, sonra ağacı inceledim,dağlara baktım ardından da örümceği gördüm 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 13 yil once #9 Özgür' ü alın dışarı 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CreddyTitans ⭐ 17y 13 yil once #10 Beni banlayın. 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 13 yil once #11 oha ben 2.resimdekini taş falan sanmistim 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil