R RoqA OP ⭐ 17y 14 yil once #1 Spoiler 🎅 🎅 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once (düzenlendi) #2 muhahaha aynen 😆[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 14 yil once #3 zenciler de daha farklı 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once (düzenlendi) #4 zenciler de daha farklı :Psadfhdgsajkdjsa 😈 makara: makara:bir de telekinezi var bu durum için, bi aralar uğraştım ama beceremedim 😁[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EricNorthmaN ⭐ 17y 14 yil once #5 hahahah genelde yaptığım hadise 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeadSpirit ⭐ 19y 14 yil once #6 ben genelde tekme atarım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 14 yil once #7 dirsekle 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil