I Ilker Cindik OP ⭐ 19y 16 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
X Xenas ⭐ 19y 16 yil once #2 wow ilkercindik h.geldin tekrardan ❤️ seni görmek ne kadar güzel cool2:bu arada 2. çalışman hoşmuş kaptım hemen 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xorxor ⭐ 18y 16 yil once #3 beni bul anne^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quewrax ⭐ 17y 16 yil once #4 wow ilkercindik h.geldin tekrardan ❤️Abi bu Arada 2.ci Çalışmana Bayıldım 🎭 İzninle Alıyorum,Masaüstü Wn7 Uzerine iyi gider. 😜 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Unforgiven ⭐ 17y 16 yil once #5 2 sini de kaydettim teşekkürler 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #6 hoytt bro serbest takılıyorsun bakıyorum sen benii sevminnnnnnnnnnnnnnn 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kriptex ⭐ 17y 16 yil once #7 Harikalar yaratmıssın yine (: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Ilker Cindik OP ⭐ 19y 16 yil once #8 hoytt bro serbest takılıyorsun bakıyorum sen benii sevminnnnnnnnnnnnnnn :PHihi, serbestlik de kelime mi. 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Iced Earth ⭐ 17y 16 yil once #9 Ic.abi başka ne diyebilirim 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X X_HeaveN_X ⭐ 16y 16 yil once #10 harika 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil