Ignore nedir Açıklaabilirmisiniz nedir nasıl olur canavalara fazla vurunca yazıosunuz anlamıorum
bilen biir ayrıntılı olarak anlata bilir mi.
Ignore nedir?
· 11 Yanıt · 24K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
B
Black Rain
⭐ 19y
Yoksay olarak biliyorum... 🙄
ya kelime anlamı olarak değil oyunda ne anlama gelio xD
Avatar dresse Ignore monster defence 1% basabiliyorsun ve yaratigin defansini yoksayiyor ( defansi manyang gibi oluyo yani hangi lvl olursa olsun.)
Yane onu basınca mob ta defence 0 oluo hea çok vuruosun ondan sora peki bu avatar dressin hangi parçasına basılabilio
üstlüğüne basılıyor fakat tavsiye etmem nadiren denk gelior :/
nerde veya hangi stone ile basılıyo peki bnde merak ettim 🙄
Stone ile basılmıyor.Silk karışılığında alınan Dress leri her hangi bir BlackSmith amcamıza götürerek ilk seceneği (sanırım) tıklayarak dresslere çeşitli özellikler ekleyebiliyorsunuz...
ben yaptım 73 level glavie penonlara critsiz 64 k koydum 😄
I
II_Remedy_II
⭐ 18y
sölükte böyle yazıo konu açmadan önce bi ona bak herneyse bu önemsememek, boşlamak, önem vermemek, görmezlikten gelmek, aldırmamak, bilmezlikten gelmek, delil yetersizliğinden reddetmek
sölükte böyle yazıo konu açmadan önce bi ona bak herneyse bu önemsememek, boşlamak, önem vermemek, görmezlikten gelmek, aldırmamak, bilmezlikten gelmek, delil yetersizliğinden reddetmek
ya kelime anlamı olarak değil oyunda ne anlama gelio xD
Sende cevap yazmadan konuyu oku.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Mc Nedir ?Dj Nedir ?B-Boy Nedir ? Silkroad Online Mobile Simya Nedir?Arıtım Nedir?iİem Artısı nasıl basılır? Aktarım? İtem Yükseltme? NAVDATA Nedir ? Sbot 1.41 ile gelen NAVDATA Nedir ? Rubik Küp Nedir,Nasıl Çözülür,Pratik Yolu Nedir Cevap Burada bo botta virüs buluyor nuconnect dosyalrında nedir onlar big