Lenneth OP ⭐ 19y 13 yil once #1 Candır, kandır, ilaçtır. Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Nina Ricci ⭐ 17y 13 yil once #2 5 dakika önce yaptığım aktivite. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 13 yil once #3 Lezzet. Tutku reklamlarinda cikolata agizda dagiliyor denir ama hic cekici gelmez ya hani iste onun cekici olan hali gibi bir haz. [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y Yukie ⭐ 19y 13 yil once #4 Herhalde sabahtan akşama kadar yemekten ziyade sürekli yapılması hayal edilen aktivitedir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Continuum ⭐ 18y 13 yil once #5 Sigarayı hiçbir zaman sevmedim ve desteklemedim hãla da desteklemiyorum. İftardan sonra çay gider sigara değil. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 13 yil once #6 Iftardan sonra soylenen cayin yaninda yakilan sigaranin keyfini kullanan bilir anca. [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth OP ⭐ 19y 13 yil once #7 Sigara - Çay ikilemesi Karpuzla Peynir, Rakıyla Balık, Kadın ile Kırmızı gibidir. Tadını yalnızca kullananlar bilir. Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil