Icerige atla
Extraloob

İDM sorun yaşıyorum

· 16 Yanıt · 3.5K görüntüleme
K
komutan116 OP ⭐ 16y
Arkadaşlar idm kullanıyorum cracklı formattan önce başladı bu

indirmeyi başlatıyorum süreyi çok uzun gösteriyor aşagıdada baglantı kesildi diyor bekledim bu gece %8 e kadar gelmiş ama res atmış pc bi ara

beklersem indiricek belki ama kaç kez sildim kurudm farklı sitelerden denedim sorun düzelmedi
yardımcı olurmusunuz 1 haftadır o oyunu indiremedim

başka oyunlarda deniyorum yine aynı sorun vide muzik küçük boyutlarda böyle yapmıyor
16 Yanıt
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
c,d de yer olmama sorunu olabilir mi?
K
komutan116 OP ⭐ 16y
İmkansız

sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
bende de ayni problem vardi yer sorunu yuzunden olmustu 😜 netin kesilme,takilma yada kota aşımı gibi bir ihtimali?
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
indirdiğin linkler problemli olabilir veya internet bağlantınla ilgili proplem şu an şirket bilgisayarında 50 mbs internet var kimi indirmede 5 mb görüyorum kimisinde 200-300 kb ile indiriyor
K
komutan116 OP ⭐ 16y
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
bende de ayni problem vardi yer sorunu yuzunden olmustu 😜 netin kesilme,takilma yada kota aşımı gibi bir ihtimali?

kesilme yok takilma yok sınırsız kullanıyorum
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
sinirsiz da bile belli bir limit var 50gb sanirim. ben her ay duzenli olarak asarim onu baglanti hizlarim idm ile bile seninkiler gibi 50 60a iner 😊
K
komutan116 OP ⭐ 16y
sinirsiz da bile belli bir limit var 50gb sanirim. ben her ay duzenli olarak asarim onu baglanti hizlarim idm ile bile seninkiler gibi 50 60a iner :)

onu dün geçmiştim
1 haftadır sorunu yasıyorum birşey var ama ney
K
komutan116 OP ⭐ 16y
Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
indirdiğin linkler problemli olabilir veya internet bağlantınla ilgili proplem şu an şirket bilgisayarında 50 mbs internet var kimi indirmede 5 mb görüyorum kimisinde 200-300 kb ile indiriyor

linkte sorun olması mümkündür fakat her gün deniyorum ve indirme üstüne kurulmus saglam bir site konusutum sorun yokmus
indirme hızım 7-8 cıkıyor
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
ozaman format diyerek uzaklasiyorum 😄
K
komutan116 OP ⭐ 16y
ozaman format diyerek uzaklasiyorum :D

daha yeni attım salı günü
X
Xperyon ⭐ 15y
Programı kökten sil tekrar kur yada indirdiğin dosyaların serverları yavaş olabilir youtubedan video indirmeyi dene birde ya tutarsa alkis:
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Turbobit premiumsuz yavaştır zaten böyle hız olması normal , premium varsa bilemiyorum , torrent en iyisi böyle linklerle uğraşılmaz.
M
MainMagic ⭐ 18y
Anormal durum yok. Turbobitten premium accountsuz o dosyayı indiremezsin. Turbobit ve türevleri 12 saatte bir bağlantıları resetledikleri için hata alırsın. O dosyayı indirmek istiyorsan herhangi sitenin premium accountunu bulacabilir veya torrentle indirebilirsin.
Oyunun tam ismini yazarsan zamunda linkini verebilirim 😄
bluesman
bluesman ⭐ 17y
Seçeneklerden bağlantı sekmesine gel eş zamanlı indirmeyi 16 yap. ayrıca sitede problem olabilir. rapidshare gibi sitelerde bu tür yavaş indirme problemleri yaşanıyor.
K
komutan116 OP ⭐ 16y
tekrar kurdum format atım ama bir türlü düzelmiyor aklıma gelicek her yolu denedim ama 700 mb li dosyalarda bile yapıyor ki turbo rapid uploaded filan hiç fark etmiyor bunu yaparken

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: