Icerige atla
Extraloob

İddaastar ||Facebook iddaa oyunu

· 6 Yanıt · 16K görüntüleme
A
Absence OP ⭐ 19y
İddaastar facebook üzerinden oynanabilen reel para dışında poker gibi sanal paralarla oynanan bir oyundur aslına bakarsanız sanal bir iddaa sitesinden tek farkı gerçek paraların dönmemesi

- Resim Silinmiş.

Ayrıca arkadaş listenizden her davet yolladğınız kişi için size 5 TL bonus geliyor günde 8 kişiye devaet yollayabiliyorsunuz bu da 40 TL eder . Sistem oynanabiliyor aynen . Kupon tek maçtan yattığı zaman para olmasa da puan alıyorsunuz . Günlük ve haftalık girişlerinize göre bonus paralar geliyor bunlar kasanıza ekleniyor ve üst taraftaki menüden hesabınıza atabiliyorsunuz paraları . Duyurular kısmına da diğer arkadaşlarınızın kuponlarına göz atabiliyorsunuz . ve belki de en eğlenceli tarafı arkadaşlarınızdan para alıp gönderebiliyorsunuz. Sözü daha fazla uzatmadan sizlere linki vereyim ve bir an önce başlayın sizde yarışa...

İddaastar
6 Yanıt
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Rofl 😱 Bunu da çıkardılar helal hemen bir göz atıyorum 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
A
Absence OP ⭐ 19y
Rofl 😱 Bunu da çıkardılar helal hemen bir göz atıyorum :P

Çoktandır varda takılan yok siteden açayım dedim gelin sitedeki kuponlarımızı burda deneyelim
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Rofl 😱 Bunu da çıkardılar helal hemen bir göz atıyorum :P

Çoktandır varda takılan yok siteden açayım dedim gelin sitedeki kuponlarımızı burda deneyelim

Daha yeni haberim oldu valla bro konuyu gördüm de, ne oynayan vardı ne bilipte söyleyen ..

PS : Hemen çaktım 2 kupon bakalım sonuç ne olacak 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
T
TniesT ⭐ 16y
Maclari gercekte oynayanlara göremi kazanicaz ee öyleyse gider iddaa oynarim daha iyi
A
Absence OP ⭐ 19y
Maclari gercekte oynayanlara göremi kazanicaz ee öyleyse gider iddaa oynarim daha iyi

İddaa paralı bu bedava oyun 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: