Icerige atla
Extraloob

İddaa Bölümü Acılsın !!!

· 32 Yanıt · 2.3K görüntüleme
W
Wrestler OP ⭐ 19y
beyler ıddayı ilk acıldıgı gunden berıdır haftanın her gunu oynuyorum ve paramı kazanıyorum harclıklarımın cogu ıddadan kazanmısımdır artık uzman gıbı bısey oldum 😄
beyler tahmınlerımı bulundurcagım bı idda bolumun acılmasını ıstıyorum... saygılar.
32 Yanıt
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
katılıyorum 😈 😈
L
Lagroad ⭐ 19y
erdem senmi uzman oldun puahahahahh kesin 5katlik 6katlik kuponlardı
B
black_gold ⭐ 19y
bencede açılsın iddaa bölümü
B
black_gold ⭐ 19y
bencede açılsın iddaa bölümü
W
Wrestler OP ⭐ 19y
bıraz para kazandıralım kazanalım 😄 muco sen gıt cay demle sen uyurken ben iddaa oynuyodum olm tolgaya sor bakalım ^^
B
çok abartılı olmazmı 😐
H
HeLL_SpY ⭐ 19y
Ben en fazla 60YTL kazandım :? 😞 fazlasını kazanamadım
T
TitusPullo ⭐ 19y
spor bölümünün altına olabilir bence. Fena olmaz aslında. Yasak dışı birşeyde değil. İdda yorumlarımızı ,süprizleri , vs.ler güzel olur diye düşünüyorum ^^
U
Uykucu ⭐ 19y
Aslında Açılsa İyi Olur.
J
Jigsaw ⭐ 19y
Ok açılabilir, önce bi iddaa ile ilgili topicler açın spor bölümümüze de gerçekten ihtiyaç var mı görelim... Taşırız açınca iddaa'yı...
T
TheOne ⭐ 19y
çok abartılı olmaz mı yasal olmasına rağmen kumara teşvik bence açılmasın
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
iddaa bölümüne gerek yok biz zati oynuyoruz kendi aramızda leblebisine ^^
stalebug
stalebug ⭐ 19y
iddaa bölümüne gerek yok biz zati oynuyoruz kendi aramızda leblebisine ^^

Puhahaha 😁 😁 😁
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
tabiki var hatta gelse iyi bi tahmincide olsa çıkmam ordan 😉 hayatım idda sigara alkol maç oldu 😊
N
skor kayaladık sımdı almanya-3 turkıye-2 24 katı 😁
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
vallamı, açılmıcakmı şimdi bu bölüm :S
S
Açılırsa Site Nüfusu Baya Bi Artar 😁 😁
N
gereksiz bence silkroadla alakasi olmayan ve bos konusan egitimsiz akli fikri sadece futbo olan insanlar dolar 👍
T
Torquel ⭐ 19y
gereksiz bence silkroadla alakasi olmayan ve bos konusan egitimsiz akli fikri sadece futbo olan insanlar dolar 👍

Aklı fikri futbol olanlarla alıp veremedigin mi var :? Aklım fikrim futbol ama egitim seviyenin yetrince yüksek oldugnu düşünuyorum.Düşünerek yorum yparsan sevinirm.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: