beyler ıddayı ilk acıldıgı gunden berıdır haftanın her gunu oynuyorum ve paramı kazanıyorum harclıklarımın cogu ıddadan kazanmısımdır artık uzman gıbı bısey oldum 😄
beyler tahmınlerımı bulundurcagım bı idda bolumun acılmasını ıstıyorum... saygılar.
İddaa Bölümü Acılsın !!!
· 32 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
32 Yanıt
katılıyorum 😈 😈
erdem senmi uzman oldun puahahahahh kesin 5katlik 6katlik kuponlardı
B
black_gold
⭐ 19y
bencede açılsın iddaa bölümü
B
black_gold
⭐ 19y
bencede açılsın iddaa bölümü
bıraz para kazandıralım kazanalım 😄 muco sen gıt cay demle sen uyurken ben iddaa oynuyodum olm tolgaya sor bakalım ^^
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
çok abartılı olmazmı 😐
Ben en fazla 60YTL kazandım :? 😞 fazlasını kazanamadım
T
TitusPullo
⭐ 19y
spor bölümünün altına olabilir bence. Fena olmaz aslında. Yasak dışı birşeyde değil. İdda yorumlarımızı ,süprizleri , vs.ler güzel olur diye düşünüyorum ^^
Aslında Açılsa İyi Olur.
Ok açılabilir, önce bi iddaa ile ilgili topicler açın spor bölümümüze de gerçekten ihtiyaç var mı görelim... Taşırız açınca iddaa'yı...
çok abartılı olmaz mı yasal olmasına rağmen kumara teşvik bence açılmasın
iddaa bölümüne gerek yok biz zati oynuyoruz kendi aramızda leblebisine ^^
iddaa bölümüne gerek yok biz zati oynuyoruz kendi aramızda leblebisine ^^
Puhahaha 😁 😁 😁
tabiki var hatta gelse iyi bi tahmincide olsa çıkmam ordan 😉 hayatım idda sigara alkol maç oldu 😊
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
skor kayaladık sımdı almanya-3 turkıye-2 24 katı 😁
vallamı, açılmıcakmı şimdi bu bölüm :S
S
StarkDrache
⭐ 19y
Açılırsa Site Nüfusu Baya Bi Artar 😁 😁
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
gereksiz bence silkroadla alakasi olmayan ve bos konusan egitimsiz akli fikri sadece futbo olan insanlar dolar 👍
gereksiz bence silkroadla alakasi olmayan ve bos konusan egitimsiz akli fikri sadece futbo olan insanlar dolar 👍
Aklı fikri futbol olanlarla alıp veremedigin mi var :? Aklım fikrim futbol ama egitim seviyenin yetrince yüksek oldugnu düşünuyorum.Düşünerek yorum yparsan sevinirm.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap