Icerige atla
Extraloob

İddaa Basket bol berabere bitti. Kupon ne oldu ?Bakarmısınız

· 9 Yanıt · 73K görüntüleme
S
sandomorrq OP ⭐ 16y
Basketbol oynamıştım konuk ekibe 4.5 veriyordu ve mac 83-78 bitti yani berabere bitiyor benim kupona göre Le mans-Chlolet macı Kupon yattımı bu duruma göre ?
9 Yanıt
K
Kivi ⭐ 16y
kazanmışsın 0,5 ile tebrikler.
S
sandomorrq OP ⭐ 16y
Mac berabere bitti ama ?
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
78+4.5=82.5 yani ev sahibi ekip 0.5 sayı ile maçı kazanmış durumda. 😊
C
Mac berabere bitti ama ?

arkadaşım maç sonucu 83-78 diyorsun hem de berabere bitti diyorsun ne biçim iş bu aklın alıyor mu ? 5 sayı ile ev sahibi kazanmış daha ne olsun. Maç gelmiş her türlü.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Mac berabere bitti ama ?

arkadaşım maç sonucu 83-78 diyorsun hem de berabere bitti diyorsun ne biçim iş bu aklın alıyor mu ? 5 sayı ile ev sahibi kazanmış daha ne olsun. Maç gelmiş her türlü.

4.5 handikap var abicim sen çok yanlış geldin de...
Evet ucundan yırtmışsın. 😄
C
Mac berabere bitti ama ?

4.5 handikap var abicim sen çok yanlış geldin de...
Evet ucundan yırtmışsın. :D

yok ben yanlış gelmedim. Her şekilde maç gelmiş. 5 sayı ile bitmiş. handikap 4.5 ? Bence sen yanlış gelmişsin bana 😊
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
@Cherry
4.5 handikap demek: maça 4.5sayı önde başlıyormuşsun gibi düşün. 4.5önde başladın ama 5farkı yedin. yani karşı takım 0.5 ile kazanmış olur ki arkadaş bu maçı tutturmuş oluyor.
C
@Cherry
4.5 handikap demek: maça 4.5sayı önde başlıyormuşsun gibi düşün. 4.5önde başladın ama 5farkı yedin. yani karşı takım 0.5 ile kazanmış olur ki arkadaş bu maçı tutturmuş oluyor.

arkadaşım sen çok yanlış telden çalıyorsun . Gönlün rahat olsun iddaayı çok iyi bilirim ben. [horny21

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: