Icerige atla
Extraloob

İçim cız etti :(

· 36 Yanıt · 3.2K görüntüleme
E
Extrowe OP ⭐ 16y
Resim herşeyi anlatıyor sanırım... :!!&%&!

36 Yanıt
R
Rochas ⭐ 16y
🙄
R
RiqueLme ⭐ 19y
üzüldüm desem yalan olur
E
Extrowe OP ⭐ 16y
üzüldüm desem yalan olur

Bakmakla,görmenin farkı bu işte 😉
R
RiqueLme ⭐ 19y
üzüldüm desem yalan olur

Bakmakla,görmenin farkı bu işte ;)

içeriği anlayabiliyorum ama üzülmüyorum nedendir bilmiyorum.
E
Extrowe OP ⭐ 16y
üzüldüm desem yalan olur

👍
_
üzüldüm desem yalan olur

Onu anlaman için onun gibi olursan üzülürsün.
R
RiqueLme ⭐ 19y

ya belki size kötü görüncek ama bunlara üzülmüyorum ben
gecendede biri yazmş faceden
afrika ya ilaç gönderdik ama hepsinin üstünde tok karınla icilir yazıodu bunu bilemedik die bişiler
bende esprsine ekmekleri yoksa pasta yesinler dedim onada herkez alındı banane abi
ben saglamsam milletten banane hadi dostum arkadasım olsa üzüleyim ama tanımadıgım birine üzülmüyorum.
W
WQH ⭐ 16y

afrika ya ilaç gönderdik ama hepsinin üstünde tok karınla icilir yazıodu bunu bilemedik die bişiler
bende esprsine ekmekleri yoksa pasta yesinler dedim onada herkez alındı banane abi
ben saglamsam milletten banane hadi dostum arkadasım olsa üzüleyim ama tanımadıgım birine üzülmüyorum.

bi tek hayvanlara bişey olunca üzülüyosun sen o halde ?
R
RiqueLme ⭐ 19y

bi tek hayvanlara bişey olunca üzülüyosun sen o halde ?

hıı evet en son sen hastalandıgında üzülmüştüm galiba evet o gündü
E
Extrowe OP ⭐ 16y
Herkesin insanlığı kendine beyler tartışmaya gerek yok uyarı almadan kapasanız konuyu iyi olacak.
W
Warrison1 ⭐ 16y
sadnessla1
W
WQH ⭐ 16y
Herkesin insanlığı kendine beyler tartışmaya gerek yok uyarı almadan kapasanız konuyu iyi olacak.

👍
_

👍

Aynı 2 kişi 2 tane hesap mı açmış yoksa 🤤
R
RiqueLme ⭐ 19y

uyarı alması gereken varsa bence bu o adamdır resmen dostlarıma arkadaslarıma hakaret etti ben etsem uyarıyı hatta 2-3 hafta ban bile yemiştim şimdiye...
R
Rochas ⭐ 16y
Foğraf ufak bir hasta kızın hayalini anlatmakta bunu anlamayıp içinin cız etmediği insandan vicdanından şüphe ederim.
E
Extrowe OP ⭐ 16y

uyarı alması gereken varsa bence bu o adamdır resmen dostlarıma arkadaslarıma hakaret etti ben etsem uyarıyı hatta 2-3 hafta ban bile yemiştim şimdiye...

Gereken yapılır daha fazla uzatmayın yeter 🍺
W
WQH ⭐ 16y

👍

Aynı 2 kişi 2 tane hesap mı açmış yoksa 🤤

aynı 2 kişi nası 2 tane hesap açıyo mantığını anlamadım ama ailenize yeni katılmış biri olarak uyarı almak istemediğim için uzatmıyacağım manasında o ifadeyi kullandım 😉
A
Addicted ⭐ 19y
Foğraf ufak bir hasta kızın hayalini anlatmakta bunu anlamayıp içinin cız etmediği insandan vicdanından şüphe ederim.

Benim etmedi kanka ben insanlara olan şevkatimi kaybettim artık. Diğer arkadasın dediği gibi hayvanlara daha cok üzülüyorum. O kücük kız hastalığı tedavi edildiği için saçları kel. Ama bi hayvan hasta olduğu zaman hastalığını söyleyemiyo bile sana. Benim köpeğim hastaneye geç gitti diye öldü 3 gün önce götürseydim şimdi belki yaşıyodu. Ayrıca her gün sokakta bir sürü hayvan yazın sıcaktan kışın soğuktan ölüyo. Ama bu küçük cocuk belki 1 ay belki 2 ay sonra belki 1 yıl sonra büyük ihtimalle iyileşicek...
W
WeAre ⭐ 19y
herkezin hayat felsefesi farklıdır
kimse kimseyi yadırgamasın hayat çok karmaşık bir oyun herkezin aldığı yaralar farklı bu yüzden görüş açılarıda farklı
üzücü bir durum lakin insanlar kendi dertlerini düşünmekden diğer insanları umarsamaz olmuş
dünyada kaç milyar insanın büyük problemleri var açık ve net herkezin büyük piskolojik sorunları var o yüzden birini yargılamadan önce bir düşünün

ps bende kimseye üzülmüyorum hayattın bana öğrettiği tek ve anlamlı ders budur size göre yanlış olan bana göre doğrudur

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: