S.Aleyküm Arkadaşlar ;
Benim Neptunde 71 Lv. Çar Var! Spear Nuker Ama 72+ Da Karar Vermek İçin Heuksal / Sword Skillerini 0 Yaptım Arttırmadım. Ama Artık Karar Vericem . Şimdi Sword Nuker mı Olayım __? Yoksa Spear Nukermı __? Spear Nukersa Neden Spear ? Swordsa Neden Sword Bana Açıklarmısınız Lütfen Çok AcL Ben sword olarak düşünüyorum çünkü block var zaten nukerım fazla vuruyorum ama siznde fikriniz gerekiyor ! Sadece Ne olacağım Değil Olacağım Şeyle ilgili olarak da açıklama yaparsanız sevinirim. İyi akşamlar. ?!!!!!!... ACİL
İçeri AciLL SwoRD NuKeR & SpeAr NuKeR !! COME COME !!
· 15 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
AciL Diyorum Beyler yokmu Cvp Yazacak Bir Bilgili Kişi !?
sowrd tabiki
1-zehirle süper çakarsın
2-nuker shieldsiz çok saglam itemler lazım shield en iyisi 😉
1-zehirle süper çakarsın
2-nuker shieldsiz çok saglam itemler lazım shield en iyisi 😉
Hm.... TeşekkürLer Başka Cvp Yazan ?
Bu ne yapmak istediğine bağlı.
Ben PVP yapıcam arkadaş, geleni geçeni yatıracam ise, sword
Ben Guild savaşlarının yıldızıyım bensiz guild savaşı olmaz diyip arkada kalıp gelene geçene nuke atacaksan spear
Ben Guild savaşlarının yıldızıyım bensiz guild savaşı olmaz diyip arkada kalıp gelene geçene nuke atacaksan spear
bence sword-shield...
shield sayesinde daha fazla defans + block...
sword sayesinde 73'de acılan combo bleed-importent-division müthiş birşey çok işe yarıyor + knockdown ve batırma skilleri...sword-shield kullanmadaki en önemli etken bence 73'de açılan combodur...
aslında birazda senin zevkine kalmış birşey ben kodummu oturturum diyorsan spear kullan..fazladan hp + stun + dull
bunlarda küçümsenecek skiller değil...
benim fikrimi sorarsanda sword&shield...
shield sayesinde daha fazla defans + block...
sword sayesinde 73'de acılan combo bleed-importent-division müthiş birşey çok işe yarıyor + knockdown ve batırma skilleri...sword-shield kullanmadaki en önemli etken bence 73'de açılan combodur...
aslında birazda senin zevkine kalmış birşey ben kodummu oturturum diyorsan spear kullan..fazladan hp + stun + dull
bunlarda küçümsenecek skiller değil...
benim fikrimi sorarsanda sword&shield...
sword sheil tabikide
ben glavieyim ama spear intlere 7 gapla tek atıorum ama sworlar için iş değişiyo özellikle block koyduysa 😄
ben glavieyim ama spear intlere 7 gapla tek atıorum ama sworlar için iş değişiyo özellikle block koyduysa 😄
Bu ne yapmak istediğine bağlı.
:D:D He kalırsın sen spearla arada spear çabuk yatar çabuk yatırır die önceden seçiyorlardı ama artık bichionda büyüler oldugu için sword diyorum....pvpdede guild savaşlarındada 1den fazla adamın arasına giriyorum...Eu farklı bişi onları katmayalım 😜 😁 😁 😁
4ever S\S (0!0)
Arkad kalacaksan kısmını tekrar yazıyorum
Çok Teşekkür Ederim Sword & Shield Kullanıcam 😄
[
[Zombie Hustle]
⭐ 18y
Of Ooof Anlamıyorum Bu Yeni Nesili. Türkçemizin Nesi Varda İngilizce Konuşmaya Çalışıyorsunuz? Hani Başlığın Tamamı İngilizce Olsa Hiç Birşey Demeyeceğim de.. Come Come! Miş. Peeeeh! Come! Deyince Daha Çok Adam Mı Geldi Topicine? Anlamadım Ki..
Sanane adamdan birader istediği gibi yazar sanane !
[
[Zombie Hustle]
⭐ 18y
Sana Ne Oluyor Lan Denyo, İçine Mi Kaçtı Sözlerim?
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Hitaplara Dikkat!! Yoksa Cezalandırlıcaksınız.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap