Icerige atla
Extraloob

İbret Alınacak Haber Siirtte yasandı dun gecenın haberi!aglı

· 13 Replies · 1.6K views
S
Sky34 OP ⭐ 17y
ARKADASLAR BURDA ANLATMAK ISTEMEDIM YASI BUYUK OLANLARINIZ GIRIP SU HAVERI OKUSUNLAR SIIRTTE YASANAN BIR OLAY DUN GECE HABERDE VERILDI YORUM GEREKIRSE ALLAH BELALARINI VERSIN 2 YASINDAKI OGLAN 3 YASINDAKI KIZA YAPILIR MI BU! O KIZ KENDINI FEDA ETSEYMISDE GOTURMESEYMIS MASUM BEBELERI BILEREK BUYRUN OKUYUN ACI HABERI:

http://www.kenthaber.com/Haber/Genel/Normal/siirtte-bebeklere-tecavuz/90791bd4-61d8-4bf2-900c-f351f71c03e0

ALLAH BELALARINI VERSIN!......@ daral: daral: daral: daral: daral: daral: daral: daral: daral: daral:
13 Replies
M
Metover ⭐ 18y
Başlığı küçültür müsün?
S
Sky34 OP ⭐ 17y
cok uzuldum bn:S
B
Belarj ⭐ 17y
Manisa'danda böyle bi haber geldi biraz evvel allah belasını versin bunların
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
J
JawBreaker ⭐ 18y
Eğitim şart.
Q
Quattro ⭐ 19y
Eğitim şart.

Evet çok haklısın ama onunda yeterli gelmediği durumlar söz konusu olayı buraya getirenler utansın. sin:
B
Belarj ⭐ 17y
Eğitim şart.

Yok yaa ne eğitimi insanın içinde olucak. Bi insan Ş.. ise bunu hiç bi üniversite düzeltemez.
Arkadas Anlamıyom Etrafta Or.. mu yok ufacık cocuga 😈 Bu bi suç o it sadece tecavüzden yatar peki o cocugun yaşıyacğı psikolojik sorunların bi cezası var mı ?

Tek Kelimeyle Allah Belasını Versin diyorum
J
JawBreaker ⭐ 18y
Eğitim şart.

Yok yaa ne eğitimi insanın içinde olucak. Bi insan Ş.. ise bunu hiç bi üniversite düzeltemez.
Arkadas Anlamıyom Etrafta Or.. mu yok ufacık cocuga 😈 Bu bi suç o it sadece tecavüzden yatar peki o cocugun yaşıyacğı psikolojik sorunların bi cezası var mı ?

Öğretim değil, eğitim şart. 😘
M

🙏
B
Belarj ⭐ 17y
Eğitim şart.

Ben o açıdan bakmadım haklısın
0
0live ⭐ 19y
doğu'daki insanları bu hallere getirenler utansın.
P
Prisoners ⭐ 18y
Yazık .. bende dün gece izlemiştim.
P
Pergio ⭐ 16y
Hayvanlık daral:

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: