ARKADASLAR BURDA ANLATMAK ISTEMEDIM YASI BUYUK OLANLARINIZ GIRIP SU HAVERI OKUSUNLAR SIIRTTE YASANAN BIR OLAY DUN GECE HABERDE VERILDI YORUM GEREKIRSE ALLAH BELALARINI VERSIN 2 YASINDAKI OGLAN 3 YASINDAKI KIZA YAPILIR MI BU! O KIZ KENDINI FEDA ETSEYMISDE GOTURMESEYMIS MASUM BEBELERI BILEREK BUYRUN OKUYUN ACI HABERI:
http://www.kenthaber.com/Haber/Genel/Normal/siirtte-bebeklere-tecavuz/90791bd4-61d8-4bf2-900c-f351f71c03e0
ALLAH BELALARINI VERSIN!......@ daral: daral: daral: daral: daral: daral: daral: daral: daral: daral:
İbret Alınacak Haber Siirtte yasandı dun gecenın haberi!aglı
· 13 Replies · 1.6K views 0 reading
13 Replies
Başlığı küçültür müsün?
cok uzuldum bn:S
Manisa'danda böyle bi haber geldi biraz evvel allah belasını versin bunların
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
J
JawBreaker
⭐ 18y
Eğitim şart.
Eğitim şart.
Evet çok haklısın ama onunda yeterli gelmediği durumlar söz konusu olayı buraya getirenler utansın. sin:
Eğitim şart.
Yok yaa ne eğitimi insanın içinde olucak. Bi insan Ş.. ise bunu hiç bi üniversite düzeltemez.
Arkadas Anlamıyom Etrafta Or.. mu yok ufacık cocuga 😈 Bu bi suç o it sadece tecavüzden yatar peki o cocugun yaşıyacğı psikolojik sorunların bi cezası var mı ?
Tek Kelimeyle Allah Belasını Versin diyorum
J
JawBreaker
⭐ 18y
Eğitim şart.
Yok yaa ne eğitimi insanın içinde olucak. Bi insan Ş.. ise bunu hiç bi üniversite düzeltemez.
Arkadas Anlamıyom Etrafta Or.. mu yok ufacık cocuga 😈 Bu bi suç o it sadece tecavüzden yatar peki o cocugun yaşıyacğı psikolojik sorunların bi cezası var mı ?
Öğretim değil, eğitim şart. 😘
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
🙏
Eğitim şart.
Ben o açıdan bakmadım haklısın
doğu'daki insanları bu hallere getirenler utansın.
Yazık .. bende dün gece izlemiştim.
Hayvanlık daral:
Log in to write a reply.
Log In