CEREs SErVErinde dolandiricilik yapiyor. Extralobtaki yetkililere bildirimdir
ibrahimkayaa7 dolandiricidir
· 11 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Elinizde kanıt var ise düşüncenizi destekleyin aksi taktirde konu çöpe taşınır.
Nasil kanit aticam size Fotograflar mevcut. Kendi Whatsapp indan yazilmis kendi telnosu hersey duruyor
Nasil kanit aticam size Fotograflar mevcut. Kendi Whatsapp indan yazilmis kendi telnosu hersey duruyor
Burada paylaşın.

Merak ettim valla
Takip
Takip
Yaralı style+18 küfür içerir.

Spoiler

Konusmalarda 1500 tl lik malzemeyi 700 Tl ye satmaya calisiyor. Sever icinde kullandigi karakter ismini vermiyor ve once ücreti istiyor.Eski oyuncuyum diyor. Biz bunu tespit ettik serverde. Eski oyuncu filan deyil ve hala charlari var. 2 ksiyi bu sekil dolandirdi. Biz bunu ariyorduk. Sonra wp den bize attigi malzemelrin aynisini serverde satmaya calsitigini gordum. Ve kim oldugunu bulduk. Suan da ifşa oldugu icin butun malzemelerini satip tüymeye calisiyor. Lutfen bunh sizin site araciligi ile yapmasina izin vermeyiniz. Biz bunlari sıkıstırdık ne malzeme aliyoruz nede veriyoruz. Bu olaylarin onune gecmeye calisiyoruz. Tesekkurler
RanstaMonsta
⭐ 10y
Okurken ben sinir oldum ve neden bir item epin karşılığına satılır onu anlamlandıramadım (satılmıyormuş da zaten). Epin alacak kadar parayı banka hesabına isteyemiyor mu? Satış zaten tamamen şüpheli gerçekleşmiş anladığım kadarıyla fakat yazık geçmiş olsun.

Geçmiş olsun hocam
Yaralı styleSöz konusu edilen üye siteden uzaklaştırılmıştır. Bu tarz alışverişler kötüye kullanmaya çok müsait olduğundan daha dikkatli olmak gerekiyor,geçmiş olsun.
Söz konusu edilen üye siteden uzaklaştırılmıştır. Bu tarz alışverişler kötüye kullanmaya çok müsait olduğundan daha dikkatli olmak gerekiyor,geçmiş olsun.
Ilginiz icin cok teşekkur ederim. Extraloob <3
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap