Icerige atla
Extraloob

ibot..

· 8 Yanıt · 1.3K görüntüleme
L
LethaLKiss OP ⭐ 16y
arkadaşlar yeri burası deil biliorm ama ibot bölmnde cevap gelmedi lütfen yardımlarınızı esirgemeyin şimdiden teşekkürler pray:

şimdi ben script işinden anlamıorm orasını zaten beceremiom jg cave içn bi scritp verrsnz ve nası kullanıcağmı sölersnz svnrm bu 1

sabah çok ei çalışıodu bot jg cavede bn götürdümmü kasıordu en azndan şimdi mobu seçior atak ypmıor bazen 1 skill vuruo sora duruo anlamadm gitti.... yardm edersnz çoook svncem lütfen edin pray:

bu bot işi ne sıkıntı ya para gelsn silk yerine sbot alcam snrm summer2:
8 Yanıt
L
LethaLKiss OP ⭐ 16y
arkadaşlar bkaıp geçmeyin mağdurum mağdurumda mağdurum lanet oLsn böle bota :///
G
Guernica ⭐ 18y
sbot al uğraşma
eskiler bilir
L
LethaLKiss OP ⭐ 16y
sbot al uğraşma

para 1 hafta sonra gelicek zaten şuan alma iht. yok sbot içn iddaa oynadm 5 kupon tek maçtan yttıı en son yatmasn die 2 kupon yptm kupnn birinde milana diğerinde lazio ya verdm diğer maçlarn hepsi tuttu kuponlarda milan maçı berabere bitti yani tam bahtsız bedevi durumundaym kutup ayımı bekliorm şu anda summer2:
L
LethaLKiss OP ⭐ 16y
para gelsn alıcam büyük iht. zaten bak sitede adam sbota ortak arıyo nakit olmadığı için olamıyorm ortak:(
L
LethaLKiss OP ⭐ 16y
evet arkadaşlar sorunu bulmuş durumdaym ama çözemedm makara:

buff basması için silahın adını girmek gerekiyor eğer adı girmezsem güzel güzel kasıor ama buff basmıor eğer onu yazarsam buff basıyor ama atak yapmıor makara:

çözümü bilen varsa yardımlarını esirgemesn ...
A
augus ⭐ 16y
Jangan cave'de bot çalışmıyor diye biliyorum dh cavede çok yavaş çalışıyor :-)
L
LethaLKiss OP ⭐ 16y
ya işte buff bölümüne yazmasam silahın adını bufflaır bn basarsam çalışıyor şuanda çalışıor mesela makara:
bide bu script işini anlatsnz bna ben bot hakkında çok çok az şey biliorm.. neyse onn yeri burası değil 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: