arkadaşlar yeri burası deil biliorm ama ibot bölmnde cevap gelmedi lütfen yardımlarınızı esirgemeyin şimdiden teşekkürler pray:
şimdi ben script işinden anlamıorm orasını zaten beceremiom jg cave içn bi scritp verrsnz ve nası kullanıcağmı sölersnz svnrm bu 1
sabah çok ei çalışıodu bot jg cavede bn götürdümmü kasıordu en azndan şimdi mobu seçior atak ypmıor bazen 1 skill vuruo sora duruo anlamadm gitti.... yardm edersnz çoook svncem lütfen edin pray:
bu bot işi ne sıkıntı ya para gelsn silk yerine sbot alcam snrm summer2:
ibot..
· 8 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
arkadaşlar bkaıp geçmeyin mağdurum mağdurumda mağdurum lanet oLsn böle bota :///
sbot al uğraşma
eskiler bilir
sbot al uğraşma
para 1 hafta sonra gelicek zaten şuan alma iht. yok sbot içn iddaa oynadm 5 kupon tek maçtan yttıı en son yatmasn die 2 kupon yptm kupnn birinde milana diğerinde lazio ya verdm diğer maçlarn hepsi tuttu kuponlarda milan maçı berabere bitti yani tam bahtsız bedevi durumundaym kutup ayımı bekliorm şu anda summer2:
para gelsn alıcam büyük iht. zaten bak sitede adam sbota ortak arıyo nakit olmadığı için olamıyorm ortak:(
evet arkadaşlar sorunu bulmuş durumdaym ama çözemedm makara:
buff basması için silahın adını girmek gerekiyor eğer adı girmezsem güzel güzel kasıor ama buff basmıor eğer onu yazarsam buff basıyor ama atak yapmıor makara:
çözümü bilen varsa yardımlarını esirgemesn ...
buff basması için silahın adını girmek gerekiyor eğer adı girmezsem güzel güzel kasıor ama buff basmıor eğer onu yazarsam buff basıyor ama atak yapmıor makara:
çözümü bilen varsa yardımlarını esirgemesn ...
Jangan cave'de bot çalışmıyor diye biliyorum dh cavede çok yavaş çalışıyor :-)
ya işte buff bölümüne yazmasam silahın adını bufflaır bn basarsam çalışıyor şuanda çalışıor mesela makara:
bide bu script işini anlatsnz bna ben bot hakkında çok çok az şey biliorm.. neyse onn yeri burası değil 😊
bide bu script işini anlatsnz bna ben bot hakkında çok çok az şey biliorm.. neyse onn yeri burası değil 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap