Icerige atla
Extraloob

I am Legend(Süper bir film)

· 16 Yanıt · 1.3K görüntüleme
E
eL`dode OP ⭐ 19y
Bu film gerçektende olağan üstü.Şimdi izledim ve 2dk önce bitti gerçekten süper bir film.
I AM LEGEND(BEN EFSANEYİM)
Baş rolünde Will Smith oynuyor.
I-AM-LEGEND.jpg
Özeti

Dünyadaki son insan yalnız değil. akıllara durgunluk verecek derecede boş bir manhattan'da geçen, kalp atışlarını hızlandıran bu destansı filmde, will smith, o tek başına hayatta kalan kişiyi oynuyor. bir şekilde durdurulamaz ve tedavi edilemez bir virüse karşı bağışıklık sahibi olan askeri virüs uzmanı robert neville (smith) şimdi new york city'de ve belki de dünyada hayatta kalan tek kişidir. gölgelerin arasında mutasyona uğramış veba kurbanları dolaşmaktadır... neville'in her hareketini izlemektedirler... ve onun ölümcül bir hata yapmasını beklemektedirler. neville'in ise tek bir hedefi vardır: kendi bağışıklığa sahip kanını kullanarak bir panzehir bulmak. fakat kendisinden sayıca çok üstün olduklarını bilir... ve çok az zamanı kalmıştır.
Tür : Bilim Kurgu / Dram / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 25 Ocak 2008
Yönetmen : Francis Lawrence
Senaryo : Akiva Goldsman , Mark Protosevich , Richard Matheson (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Andrew Lesnie
Müzik : James Newton Howard
Yapım : 2007, ABD

Oyuncular

Will Smith (Neville) , Salli Richardson (Ginny Neville) , Thomas J. Pilutik (Vampir) , Alice Braga (Anna) , Paradox Pollack (Alpha Guard) , Charlie Tahan (Ethan)

İzlemenizi ısrarla tavsiye ediyorum.Harika ötesi bir film.Bence yarın ilk işiniz izlemek olsun.Benden size tavsiye.Süper ötesi bir film.
*
*
*
İzleyenlerde yorum yaparlarsa sevinirim
Dosyalar (1)
16 Yanıt
T
Tarantella ⭐ 19y
güzel bir film.sinemada 2 kez izledim.
will smith zaten bambaşka bir tat katıyor filme.
o yalnızlıkta, cansız mankenlerle konuşma sahnesi bile insanı güldürürken hüzülendiriyor..
köpeginden ve kendisinden feragat edişi hafızalarda yer ediniyor.
sonuç olarak mutlaka görülmesi gereken bir film.
X
XianHun ⭐ 18y
kahraman amerikalı 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
fii tarihinde topici ben açmıştım 😜
E
eL`dode OP ⭐ 19y
fii tarihinde topici ben açmıştım :P

Görmemişim :S
o yalnızlıkta, cansız mankenlerle konuşma sahnesi bile insanı güldürürken hüzülendiriyor..

Evet hem güldürüyo ama insan tek başına gerçekten çok kötü bi duygu. 😢
E
eL`dode OP ⭐ 19y
3+1 ses sitemiyle artık hergece yeni filmler alıp izleyeceğim güzelleri sizinle paylaşırım.Ama bu filmi ve Planet Terror(Dehşet gezegeni)Filmlerini izlemenizi tavsiye ediyorum.
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
nerden izleyebilirim divx olarak varmı site
E
Espio ⭐ 19y
Güzel bir film ama çok büyük hayallerle almıştım filmi biraz sükut-u hayal yarattı 😜
B
BlackLighT ⭐ 19y
Will Smithin oynadığı filmler güzel oluyor ıam legendi baya bi önce izlediydim yaza hancock cıkacak onuda izleyecem 😄
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
gusel filme bensıor:D
M
mehmet125 ⭐ 19y
Bu elemanın daha iyi filmlerini izledim bu o kadar tat vermedi hele hayvanlar falan çoğu sahne bilgisayar sayesinde yapılmış o kadar da büyütlecek bir film değil.
H
Heisenberg ⭐ 19y
Sitede filmin indirme linki var mı ? 🙄
E
eL`dode OP ⭐ 19y
Bu elemanın daha iyi filmlerini izledim bu o kadar tat vermedi hele hayvanlar falan çoğu sahne bilgisayar sayesinde yapılmış o kadar da büyütlecek bir film değil.

Duyguları hissetmediysen bişi diyemem.Neyse harkes faklı şeyle hissedebilir...
S
savatapo ⭐ 19y

HakLısın
J
jumper ⭐ 19y
sonunda Will Smith oluyooo nihahahahahah
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
sonunda Will Smith oluyooo nihahahahahah

yaaa nie baktım ki atın şunu ya 😈 😆 şimdi gidip kiralıcam varsa

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: