Icerige atla
Extraloob

I Am Legend!!!

· 13 Yanıt · 1.1K görüntüleme
S
SaIideJaraRufu OP ⭐ 19y
Beyler I Am Legend (Ben Efsaneyim) Filmini İzleyenler Varsa Dikkatini Çektimi Bilmiorum Ama Ordaki Bas Rol Oyuncu Yani R.Neville Tanrı Dİe Bisi Yoktur Dio..Eeee Tami Haliyle Film Alt Yazılı Bizim Çevirmen de Söle Yazmıs.

R.Neville:Tanrı Diye Bisey Yoktur.Bunu Kafana Sok Artık.(tami böyle bir yazı geçmiyor adam ingilizce konusuyor sadece anlamanız için yazdım)

Türkce Altyazı: Tanrı Diye Bisey Yoktur.
(Töbe De Len)

Anlasılmasının Zor Oldugunu Biliyorum Ksr Bakmayın!!!

Ama Ben Koptum!!! Twisted Evil
13 Yanıt
R
RoyalFlush ⭐ 19y
gerçektende anlaması zor filmi izlemedim belkide o yüzden anlamadım Rolling Eyes
S
SaIideJaraRufu OP ⭐ 19y
Yok Yaw Dogru Düzgün Yazamdım Ksr Bakmayın!!!
B
hiç bişe anlamadım Confused
T
Torquel ⭐ 19y
Gercek vizyondaki filmde de mi ole? Very Happy Bizim arkadas vizyona girmeden bikac gun once bulldu ,izletti bize.O hasa de ualni biliom yani.
S
SaIideJaraRufu OP ⭐ 19y
Yok Yaw Dvd De.Sen Anladınmı Olayı Kardes Anlatamadım Ama Embarassed
T
Torquel ⭐ 19y

Yok Yaw Dvd De.Sen Anladınmı Olayı Kardes Anlatamadım Ama Embarassed

anladım ya bizde diomya arkdaslarla islerken dikkatımı cekti.Ya filim ozetini bilimiosnız hic bakamyin ztn....Simdi film ingilizceya,bir ceviri oluyo.Will smith bir kadınla konusurken tartisolar ve W.Smith There is no G*d,yani Allah yok dio(Tovbe Tovbe..)İsste bunu turkce yapan adam altyazıda w.Smith bu dedigin zman alta hasa de ulan:D yazmıs hepsi buh.
S
SaIideJaraRufu OP ⭐ 19y
Saolasın Kardes İyi Anlattın!!! Eyw Very Happy
P
Pennywise ⭐ 19y
bu sabah indirdim şuan izliyorum Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bir konu da ben açmıştım bu filmle ilgili ama çok gereksiz bir film olmuş izlemek bile hata.

bir çeviride de Haşa de Ulan yazmışlar yarılmıştım gülmekten ahahhaaa Twisted Evil Mr. Green
L
Liu ⭐ 19y

bir konu da ben açmıştım bu filmle ilgili ama çok gereksiz bir film olmuş izlemek bile hata.

bir çeviride de Haşa de Ulan yazmışlar yarılmıştım gülmekten ahahhaaa Twisted Evil Mr. Green

Twisted Evil Razz
bu film demı okan abi
P
Pennywise ⭐ 19y

altyazısız izlicen tabi çok iyi ing lazım altyazıda iyice sıçıyolar hevesi kaçıyo insanın,illa altyazılı izlerim ben diyosanda ingilizce altyazılı izlicen divxplanet ta bisürü var zaten Mr. Green ha buarada film mükemmel bence kesinlikle izlenmeli Very Happy
S
SaIideJaraRufu OP ⭐ 19y

bir çeviride de Haşa de Ulan yazmışlar yarılmıştım gülmekten ahahhaaa 

Bende Bunu Demek İstemistim!!! Yorumun İçin Saol!!!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: