- Resim Silinmiş.
Resimde de gördüğünüz gibi bugün düşürdüm siz de görün istedim arkadaşlar dragon flag slotuna koyularak kullanılıor ve str 5 int 5 verior.Ancak takas edilmior.Bunları HAPPY yazısını toplayıp so-ok cu hatuna verirseniz alabiliorsunuz.Kesin değil ama ihtimal olarak.Bol şans 😄 🍺
HYUNMU ENSİGN (Female) ((STR5,İNT5))
· 22 Yanıt · 4.0K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Ancak takas edilmior
Bu çok kötü olmuş işte 😢
Kalıcı demı bunlar?:O
Ancak takas edilmior
Bu çok kötü olmuş işte 😢
😢
kalıcı bro xd
B
BlackMamba24
⭐ 18y
joymax kalıcı olarak bedavaya böyle birşey yapmaz
Hayırlı olsun.Bize de düşer inşallah
+enbakoo
Gecici olsunda altında yazması gerekmez mi ama ?
Ps: Ben H A P P Y toladım ama vermiyor-.-' niye?
geçici olsa süresi olur zamanı yazar bana göre süresiz bekleyelim görelim xd
Gecici olsunda altında yazması gerekmez mi ama ?
So-ok hatununa götürüp happy harflerini ona vermen gerek sonra şansına düşerse düşüor. 😱
bu yumurta ne işe yarıyo
bu yumurta ne işe yarıyo
Hangi yumurta ❓ köşedeki 7tane mor olanı diosan o baron görevi makara:
L
LethaLKiss
⭐ 16y
bana vere vere devil verdi 😞 bu mükemmelmiş ama illa bşiyi çıkar joymax bu
Ben bütün flagları çıkardım 😊 4 tane devil oldu gereksiz zerk sc için topluom sade 😊
bende flag cıktı dress cıkarmadan gözükmüyo yanlız
C
Coq'Right2
⭐ 16y
yapmıyor mu ? bayadır böyle bir event düzenlenmedi ayrıca eskiden çıkan devil sprit b , ghost pet , pandora box çok eski olarak gdfler kalıcı olmuştur sonuç olarak bunlarda kalıcı bence.
bana vere vere devil verdi :( bu mükemmelmiş ama illa bşiyi çıkar joymax bu
droplar çok kolay olmuş.
4flag 10a yakın devil çıktı 😁
Bir aralar halloween event vardı. Witch costume veriyordu. Çıkması çok zordu ayrıca chara göre de veremeyebiliyordu , male chara female verebiliyordu hepsini geçtim banditlerde saatlerce kasardık. En sonunda çıkarmıştım ama gitmemişti o da 🎭

droplar çok kolay olmuş.
Bir aralar halloween event vardı. Witch costume veriyordu. Çıkması çok zordu ayrıca chara göre de veremeyebiliyordu , male chara female verebiliyordu hepsini geçtim banditlerde saatlerce kasardık. En sonunda çıkarmıştım ama gitmemişti o da 🎭
Bandit bitti şimdi benle kavga yapıyorsun onglarda 😁
droplar çok kolay olmuş.
Bandit bitti şimdi benle kavga yapıyorsun onglarda 😁
Kavga yapmıyorum bro , okadar slot var biz birbirimize sataşıyoruz , biz birbirimize 2devil için giriyorsak yandık 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
WTS Nyx server'ında 120 Lv Wizz/Bard FF Str5 Int5 Flaglı Char WTS 13 Dg Wheelli EU Acc Set-L.A Female Set-13Dg Legend EU Shield - Female S Devil WTT 85-90 Female ARMOR SETİMİ FB+3---FEMALE GARMENT SETLE TA 14 DG LEGEND +5 CHİNE FEMALE SET ALİNİR -14DG LEGEND ACC FB SET ALİNİR 9DG ve 10DG FEMALE FATELİ L.A SET ALINIR !