arkadaslar hysteria ılgılı tartısma bolumu acıorum sıze bırbırınızı yıyecegınız bır platform sunuyorum Twisted Evil alın tartısın hysteria guıld bolumunu lutfen kırletmıyın hysteria ıle sorunlarınız gelın burda konusun hysteria guıld bolumu lekelemeyın
Saygılarımla Go2Hell
HYSTERİA tartısma bolumu
· 67 Yanıt · 12K görüntüleme 0 okuyor
67 Yanıt
M
muratko193
⭐ 19y
En Guzelini Yapmısın Kardes detective
he valla saol bırbırını yemek ısteyen gelsın burda yesın hysteria guıld bolumunu kırletmesın
tsk
tsk
Valla batıcım ortada birbirimizi yicek bir durum yokki cekememzlik var sadece okadar... Laughing
haklısın walla mıllet okadar kıskanıokı nazara gelıcez allah korusun guıld amblemını nazar boncugumu yapsak ne:D Twisted Evil
walla cok ii fikir ama HYSTRERiA ve tartısma kelimeleri birbirine cok uzak Very Happy tartısma=darkBORN
walla cok ii fikir ama HYSTRERiA ve tartısma kelimeleri birbirine cok uzak Very Happy tartısma=darkBORN
2 guildinde birbirini cekemedigi acik bi biriniz bi digeriniz birbirinize laf atmaktan baska sey yapmiyosunuz
topici izliyorum bakalim sonunda nolcak
ben 2 guılddende deilim eskiden HYSTERİA daydım ama bi gercek var darkBORN cekemiyor _ACID ın buglarını bozmaya calısan kimdi acaba?
K
KaraKedicik
⭐ 19y
2 guildinde birbirini cekemedigi acik bi biriniz bi digeriniz birbirinize laf atmaktan baska sey yapmiyosunuz
topici izliyorum bakalim sonunda nolcak
izle yani sen nesin ki? lol. Very Happy Very Happy
dün boktun bugün koktun.
sadece ızlıomusun acaba bızım cekemesmes lıgımız yok eger bu serverda olsaydın anlardın bız war ıstıoruz onalr ıstemıo bumu cekemeeslık bı suru ss le madara edıoruz bumu cekmeesmızlık uniqe lerın cogunu hysteria playerı kesıo bumu cekememslık sen bence bır sozlugu ac bakalım cekemeslıgıın anlamı neymıs Evil or Very Mad
yanlısın var TG ve URU yi biz kesioz isuyada el attık 1-2 gun sonra onlarıda keseriz(TurKiSH_BoyS)
yanlısın var TG ve URU yi biz kesioz isuyada el attık 1-2 gun sonra onlarıda keseriz(TurKiSH_BoyS)
Twisted Evil Twisted Evil
haksızmıyım kanka! ya NERWAGUS snn adını unuttum a ile baslıodu galiba:D
K
KaraKedicik
⭐ 19y
inşallah Mr. Green
inşallahı maşallahı yok kesicez yaw Very Happy
gelelim sana L3tH4L ben o guıldden atılsaydım geri cagırılmazdım jijim hem sanane yaaa istedigimi derimmm HYSTERiAAAAAAAAAAAAAAAA Very Happy
kişi kendinden bilirmişşşşşşş
kişi kendinden bilirmişşşşşşş
En Azından Kendi guiLd'mi Savunuyorum.. Kendi Adamımı Kendimi .. Ama Başkasını deiL Wink Çaktın Cunum.. Razz ÖZenti deiLim Ben.. Senin hysteria'da Nesin Union Yada Başka Bişey.. hiç bişeysin Sen orda.. O yüzden Bırakta onLar Konuşsun Sen deiL Bebi Mr. Green
hıh sen eksiktin Laughing Very Happy Twisted Evil
hysteria guıldınde arkadaslarım var aramıza gayer iyi hem darkBORN dan arkadasım olcagına hysteriadan dusmanım olsun daha ii en azından onlar 1 kişiye 8 kişi dalmıolar (biri kapaklandı galiba):D
yenen kişi kacmaz ki kasmam lazımdı bos işlerle kaybetcek zamanım yok Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap