Icerige atla
Extraloob

Hunterlik Parası

· 8 Yanıt · 1.6K görüntüleme
M
Mumya OP ⭐ 19y
Ya arkadaşlar ben bilmiyorum ama arkadaşlarım hunterlik arttığı zmn ondan para alabiliyormuşuz benim paraya ihtiyacım var ve hunterlikte bayaı bi exp var onu paraya nasıl çevirecem?
8 Yanıt
C
Cobalt ⭐ 18y
o para işi misal biri kervan çekiyo yol boyunca onu korudun çıkan thiefleri öldürdün sonra o koruduğun adam malları tslim ederken yannda durursan hm hunterliğin artar hemde para gelir
D
drotalion ⭐ 19y
T0xit haklı. Hunterlıkta fazla ex yok bence. İlla para diyorsan Trader. Sonuçta tarih boyunca tücca, polisten daha zengin olmuştur 😄
M
Mumya OP ⭐ 19y
o para işi için ptnin itemli olması gerekmio mu:)

Neyse ya ben ayrı bi şey sanıyordum.

Vee bence traderlik zevkli deil.. Ya thief olcan ya da hunter. Hunter'in Karizması yeter bee 😄
X
Xanthos ⭐ 19y
Hunter guild agent'a gidin, orada this weeks reward gibi bi seçenek olması gerek. Oraya tıkladığınızda bu haftalık ne kadar para kazandığınız yazar. Onaylarsanız para sizin olur.
M
Mumya OP ⭐ 19y
A.T.P ve enciso süpersiniz ya çok paraya ihtiyacım vardı alıyorum az sonra paraları sağolunn 😊 bicheonu 60 tane 0 a indiriyorum ne güzel:)
K
Ewt Bende Öyle bişe duymustum para kazanılabiliyomuş ama traderlıkdaydı galiba... 😆
D
Dracula_ ⭐ 19y
Arkadaşınızla veya biriyle kervan çekin o trader olsun siz hunter yaklaşık 2 3 kez 5* çekin 2 3 lvl olun hunter lvliniz 1 hfta sonra hunter ciden 1.5 2m (en az) alırsınız

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: