Icerige atla
Extraloob

HUNTER THİEF cave'indeki görevler yardım

· 23 Yanıt · 2.7K görüntüleme
P
Pr3uS OP ⭐ 18y
hunter thief cave ine girdim bugun kimse yokken kasayım dedim fakat ne göreyim npcde görev yok ve elimde olan görevler yapılmıyor nedeni nedir hatamı yoksa kaldırıldımı?
23 Yanıt
T
TuBy ⭐ 19y
hacım ciddimisin şakamı
P
Pr3uS OP ⭐ 18y
valla ciddiyim girdim görevler yok bugdan kaynaklanan birşeymi yoksa tamamenmi kaldırdılar anlamadım.görevler penceresinde kapalı duruyo görevler
S
star01 ⭐ 16y
ewt görevler yok bugdur belki ..
P
Pr3uS OP ⭐ 18y
inşallah öyledir.
K
kaos77 ⭐ 18y
bende bakdim yok görevler
K
kaos77 ⭐ 18y
bug mug degil ben hunterim bizde görev yok tieflere bakdim çatır çatır gorev yapıyolar. joymax bir ipnelik yapmış galiba yakında çözeriz. sanırım güclü olan taraf görev yapabilecek.
P
Pr3uS OP ⭐ 18y
ee görev yapmadan nasıl güçlü olduğumuzu kanıtlıycaz gidip seri seri thief mi kescem ben :S
P
Pr3uS OP ⭐ 18y
ve joymax oyunu tamamen katletmiş bulunuyor hunterlıktan cıkamıyorum gorevlerın var dıyor ve görevler iptal olmuyor..Herşey için ÇOK SAĞOL JOYMAX.....
T
joymax süprizlere hazır olun

ne yapacağı belli olmaz 😊
B
bugün tam 105 oldum görev yok şok etkisi gerçekten :SSS
O
Olmezsoy ⭐ 15y
Evet ya bizim serverda da millet şikayet ediyordu kalmış diye..Geri gelir umarım yoksa yanacak 80lv çar daral:
K
korc4n ⭐ 16y
110+ olan karakterler icin kaldırıldı artık cave.
K
kaos77 ⭐ 18y
110+ olan karakterler icin kaldırıldı artık cave.

108 109 105 carimlada denedim hunterlerde gorev yok tieflerde var 110+ isi hikaye
G
garip_avci ⭐ 18y
hahhahaha koptm joymax ın azizliği 😄
M
MicroEx ⭐ 19y
valla benım charımda gorevler var ınsallah kaldırılmaz ...
S
semmex ⭐ 16y
valla benım charımda gorevler var ınsallah kaldırılmaz ...

hunter mısın sen ? sw hangisi
K
kaos77 ⭐ 18y
sorun düzeldimi haberi olanlar yokmu neymis nedenmiş.
S
semmex ⭐ 16y
joymaxa bildirmek lazımda ne yazcaz 😄 yarı ingilizce yarı türkçe olmaz 😄
S
bugun girdim bende thief dim thief caveye giremedim diyorki durumun eşit olması gerekmektedir %93 thief %7 hunter filan hunter oldum girdim 1 tane adam kasıyor görev yapıyor ben görev almaya gittim görev yok neden biliyormusunz yorumları okdum ama bişi çıkaramadım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: