hunter thief cave ine girdim bugun kimse yokken kasayım dedim fakat ne göreyim npcde görev yok ve elimde olan görevler yapılmıyor nedeni nedir hatamı yoksa kaldırıldımı?
HUNTER THİEF cave'indeki görevler yardım
· 23 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
hacım ciddimisin şakamı
valla ciddiyim girdim görevler yok bugdan kaynaklanan birşeymi yoksa tamamenmi kaldırdılar anlamadım.görevler penceresinde kapalı duruyo görevler
ewt görevler yok bugdur belki ..
inşallah öyledir.
bende bakdim yok görevler
bug mug degil ben hunterim bizde görev yok tieflere bakdim çatır çatır gorev yapıyolar. joymax bir ipnelik yapmış galiba yakında çözeriz. sanırım güclü olan taraf görev yapabilecek.
ee görev yapmadan nasıl güçlü olduğumuzu kanıtlıycaz gidip seri seri thief mi kescem ben :S
ve joymax oyunu tamamen katletmiş bulunuyor hunterlıktan cıkamıyorum gorevlerın var dıyor ve görevler iptal olmuyor..Herşey için ÇOK SAĞOL JOYMAX.....
T
TurkPayment
⭐ 15y
joymax süprizlere hazır olun
ne yapacağı belli olmaz 😊
ne yapacağı belli olmaz 😊
B
BonezCrusher
⭐ 19y
bugün tam 105 oldum görev yok şok etkisi gerçekten :SSS
Evet ya bizim serverda da millet şikayet ediyordu kalmış diye..Geri gelir umarım yoksa yanacak 80lv çar daral:
110+ olan karakterler icin kaldırıldı artık cave.
110+ olan karakterler icin kaldırıldı artık cave.
108 109 105 carimlada denedim hunterlerde gorev yok tieflerde var 110+ isi hikaye
G
garip_avci
⭐ 18y
hahhahaha koptm joymax ın azizliği 😄
valla benım charımda gorevler var ınsallah kaldırılmaz ...
valla benım charımda gorevler var ınsallah kaldırılmaz ...
hunter mısın sen ? sw hangisi
sorun düzeldimi haberi olanlar yokmu neymis nedenmiş.
joymaxa bildirmek lazımda ne yazcaz 😄 yarı ingilizce yarı türkçe olmaz 😄
S
santiagoibo
⭐ 17y
bugun girdim bende thief dim thief caveye giremedim diyorki durumun eşit olması gerekmektedir %93 thief %7 hunter filan hunter oldum girdim 1 tane adam kasıyor görev yapıyor ben görev almaya gittim görev yok neden biliyormusunz yorumları okdum ama bişi çıkaramadım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Mbot Hunter cave ışınlanma sorunu yardım pls !!! THIEF CAVEDEN HUNTER CAVE E GECIS Hunter cave sprintleri lazım yardım lütfen. iBot Hunter & Thief Cave Scriptleri 133Lv Spear (Duke Avatar) 125Lv Hunter Job S Devil & 132Lv Wizard/Cleric 120Lv Thief Job S Devil(Female) & 134Lv Spear 125Lv Hunter Job S Devil(Male)