Icerige atla
Extraloob

Hummel Ayakkabı

· 11 Yanıt · 3.4K görüntüleme
F
frityus OP ⭐ 17y
Genelde hiç sevmediğim bir türdür fakat bugün bunu aldım giydiğimde diğerleri gibi kalıpsız durmadı ve çok ama çok rahattı tavsiye derim her şeyin altına gider yorumlar ?

11 Yanıt
Temet Nosce
Boğazlısı resimlerde güzel ama ayakta berbat duruyor. Bu da biraz Tiger'a benzemiş gayet şık durur ayakta.Bu ayın ortalarında almayı planlıyorum. Tiger,Hummel,Adidas seçenekleri arasında kaldım. 🎭
R
RoqA ⭐ 17y
tiger adidas karışımı olmuş bu 😜
F
frityus OP ⭐ 17y
Adidas kadar cool tiger kadar rahat diyelim beyler 😊
Violent Arise
Ne kadar bu brotha?
F
frityus OP ⭐ 17y
Ne kadar bu brotha?

140tı 120e aldım 😊
S
Shroud ⭐ 17y
yaz geliyor yakar bunlar ayağı çorapsız giyilen bez ayakkabılar var capri bermuda altına çok şık oluyorlar sade ve hafif üstelik 20 tl falan tavsiye ederim 👍
S
Shroud ⭐ 17y
Fred Perry olmasına karşın gayet ucuz 69 TL civarı falan ayrıca trendi yakından takip eden birisi olarak artık bu tip kılışe şeyler giymeyin dostlarım yolda yürüyen 10 kişiden 9 u hummel tiger converse. Değişiklik herzaman iyidir ama yinede sizin göz zevkiniz affola 😳

Hani ben ona 140 vereceğime buna 70 vermeyi tercih ederim. Alternatif çok bebeğim 😘

bknz:

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
F
frityus OP ⭐ 17y
Fred Perry olmasına karşın gayet ucuz 69 TL civarı falan ayrıca trendi yakından takip eden birisi olarak artık bu tip kılışe şeyler giymeyin dostlarım yolda yürüyen 10 kişiden 9 u hummel tiger converse. Değişiklik herzaman iyidir ama yinede sizin göz zevkiniz affola 😳

Hani ben ona 140 vereceğime buna 70 vermeyi tercih ederim. Alternatif çok bebeğim 😘

bknz:

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Bunuda alırız kanka ?
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
hummel candır

spor ürünleri cok iyi.eşofman altılıgını hiçbişe değişmem
F
frityus OP ⭐ 17y
hummel candır

spor ürünleri cok iyi.eşofman altılıgını hiçbişe değişmem