arkadaşlar 1 yıl önce çalınan hesabımı hotmail yardımıyla geri aldım lakin şahıs alternatif msn kaydetmiş.. Kaldır a basıyorum ama oraya yönerge göndericez yazıyor. O kişinin haberi olmadan nasıl kaldırabilirim ?
Hotmaildeki alternatif adresi değiştirmek
· 11 Yanıt · 7.8K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
C
CosmicGate
⭐ 16y
kaldıramassın 😞 o alternatif msn ye bir mail gidiyo onay mail i alternatif mail e girmeden kaldıramassın :S
ama böyle saçmalıkmı olur ? Hotmail hesabımın çalındıgına inandı ve bana parola sıfırlama linki yolladı.. Hesabımın çalındıgına inanıyorlarda alternatifi değiştirmeme neden izin vermiyorlar ? Saçmalık hemde çok büyük saçmalık ve bir yolu olması lazım muhakkak.
S
SirCaponeN0b
⭐ 15y
Kaldıramazsın 😞
C
CosmicGate
⭐ 16y
O zaman tekrar hotmail a mesaj yolla böyle böyle hesabımı geri verdiniz ama hesabımda alternatif mail koruması var de kaldırmam için yardımcı olur musunuz de
O zaman tekrar hotmail a mesaj yolla böyle böyle hesabımı geri verdiniz ama hesabımda alternatif mail koruması var de kaldırmam için yardımcı olur musunuz de
aynen üstad şimdi onu yaptım bakalım ne cevap vericekler. Değiştirilmesi lazım ya böyle bi saçmalık olabilirmi :s
C
CosmicGate
⭐ 16y
yani sende haklısın adamlar hesabı sana geri veriyo ama işe bakki alternatif mail koruması var 😊 onuda halletmeleri lazım
yani sende haklısın adamlar hesabı sana geri veriyo ama işe bakki alternatif mail koruması var 😊 onuda halletmeleri lazım
aynen ve sanıyorumki halledeceklerdir. yani inş...
hiç bir yolunu bilen bir arkadaşımız yokmu ya daha önce başına gelen değiştiren felan ?
ben bir yerde okumuştum telefon ile ulaşmış arkadaş ordan bilgiler istemışler dgru ise kldırıyolarmış
:)) Süpper lakin inş banada öyle birşeyler söylerler :)) Ve bu arada arkadaşları aydınlatayım . Hesap ayarlarından tüm ayarları kaldırın diyorsunuz. Alternatif msnin yanındaki "onaylandı" değişiyor ve"kayıp" durumuna geçiyor ve 30 gün içerisinde de kaldırılıyor o adres yeni adres ekleyebiliyorsunuz. Ama önemli olan 30 gün beklememek daha kısa bir yolununda olması tek temennim. :))
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap