Icerige atla
Extraloob

Hotmail' e Veda

· 18 Yanıt · 1.1K görüntüleme
R
RoqA OP ⭐ 17y
Donanım Haberde gördüm direk linki veriyorum, henüz hesaplar dolmadan istediğiniz gibi bir adres alın derim. Benim ismim dolmuş çoktan mecbur alt çizgi kullandım 😢

http://forum.donanimhaber.com/m_63971086/tm.htm
18 Yanıt
L
Lordzek ⭐ 16y
Eski hotmail adresinden devam edebiliyorsun sıkıntı yok.
R
RoqA OP ⭐ 17y
Fazla hesap göz çıkarmaz, hem de adıma göre düzgün sade bir hesapsa 😜
A
Autumn ⭐ 17y
Üyelik alamadım ya ne güzel [email protected] boştu :/
.NET
.NET ⭐ 19y
Sifrede buyuk harf-kucuk harf-simge-sayi bu dordunden ikisi olacakmis. Sifremi burada belirtmeyi cok isterdim ama agir kufur iceriyor.
[F New]Solo Gitarist
A
arveleson ⭐ 17y
Ben 1tane aldım ama kim fb girmek yerine outlook girip fb'dan arkadaşları ile mesajlaşır.
C
Continuum ⭐ 18y
kimse almamış benim adıma 😄
M
Minotoche ⭐ 17y
fatihyildirim hemen dolmuş [email protected]'a kaldım yine :/
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Ad Soyad'ın farklı olunca işin kolaylaşıyor tabii. 😄
E
EmmaW ⭐ 19y
isim ve soyismim dünyada tek olduğu için sülalem raad 😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Microsoft'un asla popüler olmayacak servisleri serisine bir yenisi ekleniyor 😊
Jink
Jink ⭐ 19y
Bu Outlook uygulaması uzun zamandır kullanılıyordu. Fakat neden hotmail kapanıp Outlook'un bunun önüne geçmesini istiyo bi anlam veremedim.
C
Crusade ⭐ 18y
Ya benim dedemin adı soyadı Hasan Şen;Babamın amcasının oğlunun adı soyadı Hasan Şen yeni doğacak kuzenime Hasan koyacaklarmış o da Hasan Şen olacak kim bilir böyle kaç tane Hasan Şen vardır :/ 😄
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Arayüzden başka bir değişiklik göremedim 🎅
Jink
Jink ⭐ 19y
Ya benim dedemin adı soyadı Hasan Şen;Babamın amcasının oğlunun adı soyadı Hasan Şen yeni doğacak kuzenime Hasan koyacaklarmış o da Hasan Şen olacak kim bilir böyle kaç tane Hasan Şen vardır :/ :D

cicioe2 😄
C
Continuum ⭐ 18y
Ya benim dedemin adı soyadı Hasan Şen;Babamın amcasının oğlunun adı soyadı Hasan Şen yeni doğacak kuzenime Hasan koyacaklarmış o da Hasan Şen olacak kim bilir böyle kaç tane Hasan Şen vardır :/ :D

ağladım. 😳
C
Crusade ⭐ 18y

ağladım. 😳

faceden link yollayimda bak kanka 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: