Öğrenci olduğumuzdan dolayı pek çok şeye harcayacak para bulamıyoruz malum..
Bir kaç gün kullanabileceğim hotfile hesabını verebilecek arkadaş var mıdır acaba 😎 .
Çalma çırpma gibi bir şey olmaz telefon numaramı da verebilirim konuşuruz.
Bleach'ı indirmek için istiyorum 366 bölümlük animesi olduğundan dolayı 1 dosya indirip yarım saat beklersem kim bilir ne zamana indiririm hepsini tatil bitmeden izlemek istiyorum da 😁
Hotfile premium üyeliği olanlar...
· 19 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
torrent kullanmanı öneririm. ben wuploaddan pre hesapla narutoyu kaç günde zor indirmiştim 😄
torrent kullanmanı öneririm. ben wuploaddan pre hesapla narutoyu kaç günde zor indirmiştim :D
Ben Bleach'ın 250mblik dosyasını bir bölüm yani ortalama 10-15 dakikaya indiriyorum ama yarım saat bekle çok uzun iş upload eden kişi tek tek upload etmiş bölümleri hepsine tıklarım aynı anda kaç saate inerse iner artık 😁
netten arastir cikiyor calisan bazen.hotfile free acc yaz 😄

netten arastir cikiyor calisan bazen.hotfile free acc yaz :D
Aynştayn :!!&%&!
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
o kadar pahalı bişey değil ya 1 aylık al kullan 😊
netten arastir cikiyor calisan bazen.hotfile free acc yaz :D
Aynştayn :!!&%&!
Sen öğrettin bana redface

o kadar pahalı bişey değil ya 1 aylık al kullan :)
Almayı düşünüyorum indir yarım saat bekle çok uzun iş sıkıntı basıyo insanı 😁 cooike falan muhabbeti dönüyo sitelerde deniyim dedim hepsi patlamış düzgün bi tane olsa bütün hepsini indirircektim de malesef hiç yok.
M
Mavi Reyiz
⭐ 19y
torrent linki bul indir hotfile neymiş
Torrent linki bulamadım ki işte.
zamundada 366 bölümün hepsi var.
M
Mavi Reyiz
⭐ 19y
http://kat.ph/bleach-season-1-16-movies-complete-collection-2012-t6298024.html buyurSite engellendi diyo şirketteki bilgisayardayım.
Degistiremezmisin dns yi?
8-8-8-8
8-8-4-4
8-8-8-8
8-8-4-4

Degistiremezmisin dns yi?
8-8-8-8
8-8-4-4
Daha önce denedim olmuyo farklı bi sistem kullanıyolar kıytırık bi modem yok 40lı falan bi modem var server pcsinden engellenmiş siteler var.
M
Mavi Reyiz
⭐ 19y
proxy kullan
ben narutonun 1 bölümünü 2 2.5 dakkada indiriyodum ama çekileck çile değil tek tek indirmek. 500 küsür bölüm indirdim 1 ay sürdü 😄 günde 20 - 40 bölüm indirir izlerdim ah o eski günler 😞 şimdi haftada 1 bölüm izleyebiliyorum 😞
premiumcuyuz.com buyur gardaş ne ararsan var.
Yaralı stylepremiumcuyuz.com buyur gardaş ne ararsan var.
Sağolasın hallettim IDM diye bir programla indiriyorum gayet hızlı 🎅
ben narutonun 1 bölümünü 2 2.5 dakkada indiriyodum ama çekileck çile değil tek tek indirmek. 500 küsür bölüm indirdim 1 ay sürdü 😄 günde 20 - 40 bölüm indirir izlerdim ah o eski günler 😞 şimdi haftada 1 bölüm izleyebiliyorum :(
1 saatte 23 bölüm indirdim şimdi de 101.bölüme kadar indiriliyoor 💃
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap