Icerige atla
Extraloob

Hotfile premium üyeliği olanlar...

· 19 Yanıt · 1.4K görüntüleme
H
HollowDalton OP ⭐ 18y
Öğrenci olduğumuzdan dolayı pek çok şeye harcayacak para bulamıyoruz malum..
Bir kaç gün kullanabileceğim hotfile hesabını verebilecek arkadaş var mıdır acaba 😎 .
Çalma çırpma gibi bir şey olmaz telefon numaramı da verebilirim konuşuruz.
Bleach'ı indirmek için istiyorum 366 bölümlük animesi olduğundan dolayı 1 dosya indirip yarım saat beklersem kim bilir ne zamana indiririm hepsini tatil bitmeden izlemek istiyorum da 😁
19 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
torrent kullanmanı öneririm. ben wuploaddan pre hesapla narutoyu kaç günde zor indirmiştim 😄
H
HollowDalton OP ⭐ 18y
torrent kullanmanı öneririm. ben wuploaddan pre hesapla narutoyu kaç günde zor indirmiştim :D

Ben Bleach'ın 250mblik dosyasını bir bölüm yani ortalama 10-15 dakikaya indiriyorum ama yarım saat bekle çok uzun iş upload eden kişi tek tek upload etmiş bölümleri hepsine tıklarım aynı anda kaç saate inerse iner artık 😁
lemonade
lemonade ⭐ 17y
netten arastir cikiyor calisan bazen.hotfile free acc yaz 😄
Ufck
Ufck ⭐ 16y
netten arastir cikiyor calisan bazen.hotfile free acc yaz :D

Aynştayn :!!&%&!
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
o kadar pahalı bişey değil ya 1 aylık al kullan 😊
lemonade
lemonade ⭐ 17y
netten arastir cikiyor calisan bazen.hotfile free acc yaz :D

Aynştayn :!!&%&!

Sen öğrettin bana redface
H
HollowDalton OP ⭐ 18y
o kadar pahalı bişey değil ya 1 aylık al kullan :)

Almayı düşünüyorum indir yarım saat bekle çok uzun iş sıkıntı basıyo insanı 😁 cooike falan muhabbeti dönüyo sitelerde deniyim dedim hepsi patlamış düzgün bi tane olsa bütün hepsini indirircektim de malesef hiç yok.
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y
torrent linki bul indir hotfile neymiş
H
HollowDalton OP ⭐ 18y
Torrent linki bulamadım ki işte.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
zamundada 366 bölümün hepsi var.
H
HollowDalton OP ⭐ 18y
http://kat.ph/bleach-season-1-16-movies-complete-collection-2012-t6298024.html buyur
Site engellendi diyo şirketteki bilgisayardayım.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Degistiremezmisin dns yi?
8-8-8-8
8-8-4-4
H
HollowDalton OP ⭐ 18y
Degistiremezmisin dns yi?
8-8-8-8
8-8-4-4

Daha önce denedim olmuyo farklı bi sistem kullanıyolar kıytırık bi modem yok 40lı falan bi modem var server pcsinden engellenmiş siteler var.
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y
proxy kullan
Collapse
Collapse ⭐ 16y
ben narutonun 1 bölümünü 2 2.5 dakkada indiriyodum ama çekileck çile değil tek tek indirmek. 500 küsür bölüm indirdim 1 ay sürdü 😄 günde 20 - 40 bölüm indirir izlerdim ah o eski günler 😞 şimdi haftada 1 bölüm izleyebiliyorum 😞
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
premiumcuyuz.com buyur gardaş ne ararsan var.
Yaralı style
H
HollowDalton OP ⭐ 18y
premiumcuyuz.com buyur gardaş ne ararsan var.

Sağolasın hallettim IDM diye bir programla indiriyorum gayet hızlı 🎅

ben narutonun 1 bölümünü 2 2.5 dakkada indiriyodum ama çekileck çile değil tek tek indirmek. 500 küsür bölüm indirdim 1 ay sürdü 😄 günde 20 - 40 bölüm indirir izlerdim ah o eski günler 😞 şimdi haftada 1 bölüm izleyebiliyorum :(

1 saatte 23 bölüm indirdim şimdi de 101.bölüme kadar indiriliyoor 💃

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: