Bana kalırsa gold botu olan bütün gold satan sitelerin birbirleri ile yaptığı bir mücadele bu.Atıyorum ben A sitesiyim hotanın batı kapısından salıyorum botlarımı ve B siteside hotanın doğu kapısından salıyor botlarını.Bende A sitesi olarak B sitesinin botlarını kastırtmayıp benim siteme rağbet olacağını düşünerekten böyle bir haince plan yapıyorum.Böylece B sitesi botlarını kastıramadığı için parada kasamıyor ve şu an için gold satışımız yoktur diyor ve müşteriler gelip benim sitemden alıyor.Çok uzun bir teori biliyorum ama bana göre en mantıklı açıklaması bu.Çünkü herhangi bir player' ın işi gücü yok kendi çarlarını girmek yerine oyuna 5-6 tane yüksek lvlden düşme karakteri sokacak ve zevk için botları öldürecek 😄 çok saçma bir teori....
Hotan önünde 85 Lvl hayvanlar war bota bırakamıyoruz admin y
· 24 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Y
Yalnizgezen
⭐ 19y
Arkadaşlar o çıkan yaratıklar 87 lvl wing görev canavarı ve üzerinde Q sembolü vardır. 80 lvl üzeri bir taşıma görevi aldığınızda çıkıyorlar ve görevi bitirene kadar sizi takip ediyorlar biz bunları moplar agresif olduğu için gold botların imhasında kullanıyoruz böylelikle gold fiyatları servarda yükseliyor ve golddan para kazanan siteler dışındakilerin işine geliyor. Yani GM le falan bir ilgisi yok aklınızda olsun 😉 😉
T
TR_isyanci
⭐ 18y
Onlar Gold Botları engellemek için koyular canavarlar 😊 bir hükmü yok yani 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap