Evet Silkroad online Gelmesi beklene Hotan Kalesi Bu gün Ksro Ya gelmiş Bulunuyor Uptade ile gelen Kale'yi ben Çok beğendim. Siz lerinde Beğeneceğini Umarak Bir görmeniyiz istedim 😊 .
Kalenin Kapıları kapalı olduğu için içeri Giremedim Ama içeriyi Göstermek Çok isterdim 😊 .
2. Resimde Kaleyi kazanacak Guildin Resmi Asılacak 😊 O bayraklara .
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Hotan Fortress War
· 19 Yanıt · 4.0K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
bu kaleye sahip olan guild haftalık pot, teleport vs lerden gelecek vergilerle köşe olur yahu 😊
bu kaleye sahip olan guild haftalık pot, teleport vs lerden gelecek vergilerle köşe olur yahu :)
Ksro'da o kaleyi almak Herkeze nasip olmaz 😊 Kazanacak guild saten 😄
Forrest mı fortrest mı ?
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Peki ksro'da su anda hangi kaleler acık ?
Jangan - Bandit - Downhang - Hotan hangileri?
Güzel çalışma sağol vede başlığı Forresti fortress diye düzelt istersen 😄
Peki ksro'da su anda hangi kaleler acık ?
Hepsi 😊
Güzel çalışma sağol vede başlığı Forresti fortress diye düzelt istersen :D
Kusura bakmayın Benım Ksro Korece olduğu için unnuttum aklıma böle gelmişti düzelttim Saol 😊 😘
Çok Güzel Olucak
I
infusserabLe
⭐ 18y
S
SatanicTurtle
⭐ 17y
bu kaleye sahip olan guild haftalık pot, teleport vs lerden gelecek vergilerle köşe olur yahu :)
1 haftada en az 10bil alir nerdeyse... 🙄
M
Misproject
⭐ 19y
Şimdi jangan daha karlı deil mi 75+ mağarada kastığı için genelde jangandan alışveriş yapıyorlar
C
chipshajen
⭐ 17y
hadi bakalım bi ton şey geliyor şuda gelse kurtulsak ..
Şimdi jangan daha karlı deil mi 75+ mağarada kastığı için genelde jangandan alışveriş yapıyorlar
ben kendi adıma konuşayım, %20 daha fazla para ödememek için bota hotandan aldırıyorm eşyaları 😊 Bu Fw gelince artık samardan aldırcaz yapcak bişi yok 😆
O
Old School
⭐ 19y
Alan yaşadı mütiş bir olay sroya devam etseydim güzel bir guildle katılmak şart olurdu ^^
D
desTibaa `
⭐ 17y
pff oyunun ıcıne edıolar ama 2 tane kale yeterdı yaw
1 haftada en az 10bil alir nerdeyse... 🙄
haftalık 10 bill ?? jangan 3-4 günde 10 bill veriyo zaten bizim mercuryde modd guıldi ben bakıyorum her gün hasılata 3-4 günde 10 bill toplanıyor hotanda 20-30 bill toplanır taklamakandaki gbotlar karokamdaki vs baya para gelir
supper yha xD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap