Açıklayamayacağım kişisel problemlerimden dolayı uzun süredir aktif olamadım. Devamında da olamayacağımı bildiğimden forum maceramı tamamiyle noktalamış bulunmaktayım. Senelerdir bir çok iş yaptık. Farklı kişilerle çalıştık. Yeri geldi taraf tuttuk, yeri geldi can dostlarımızla düşman olduk. Kimin kalbini kırdıysam affetsin, hakkını helal etsin. Benim birine hakkım geçtiyse benden hepinize helal olsun. Benimle burada veya başka bir forumda beraber olan herkes hakkını helal etsin. Hepinizin gözlerinden öpüyorum.
Hoşçakalın.
Musa Özcan | Scintillate (Bak şöyle yazınca aklıma bi anım geldi. 🙄 )
Hoşçakalın.
· 10 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Hoşçakal kardeşim ❤️ 😘 Az imza yapmazdık seninle beraber 😊
Hayatında mutluluklar ve başarılar dilerim ❤️
deviantart.com'dandı tüm hatunlar. Ciddiyim. 😁
deviantart.com'dandı tüm hatunlar. Ciddiyim. 😁
Bilmediğimi mi sanıyorsun ? makara: biggrint1
Her ps masterın bilmesi gereken sitelerden birisi deviant cool2:
Oooooy ooy musam benim ya. Ne diyeyim dostum, doğru bir adım reel hayat için. Yolunda başarılar, arada mesaj atıp aramazsan kaynananla yakın ilişkiler kurarım. [horny21
Special thx to FlexiOooooy ooy musam benim ya. Ne diyeyim dostum, doğru bir adım reel hayat için. Yolunda başarılar, arada mesaj atıp aramazsan kaynananla yakın ilişkiler kurarım. [horny21
Pm kutuna bakarsan iyi olur. 🕵️
Benim kutum boş 😢
Benim kutum boş 😢
Sen evlen de ben kutularla hediye yollarım senin veledlere. 😁 🍺
Real hayatta başarılar ve mutluluklar. Hoşçakal 👋
Veda eder gibi bir seyler yazmayacagim cunku nasil olsa gorusmeye devam edecegiz Musa. Ama yine de dogru bir secim yaptigini soylemek isterim. 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap