L Leader OP ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #1 - Resim Silinmiş.Saygılarımla Dosyalar (1) exl2014-logo1.png 263.4 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
J Journalist ⭐ 19y 17 yil once #2 güzel olmuş 🤔 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PhaetoN ⭐ 18y 17 yil once #3 Klasik hoş 🤔 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leader OP ⭐ 19y 17 yil once #4 Pek Guzel Olmamıs Heralde ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PhaetoN ⭐ 18y 17 yil once #5 çizim güzelde daha yaratıcı şeyler çıkarabilirdin 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leader OP ⭐ 19y 17 yil once #6 çizim güzelde daha yaratıcı şeyler çıkarabilirdin 🍺Nasıl Bisey Yapıyım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S screamadle ⭐ 19y 17 yil once #7 çizim güzelde daha yaratıcı şeyler çıkarabilirdin 🍺Mühim olan zaten yaratıcı olmak, yaratıcı oldukça güzel çalışmalar çıkabiliyor 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leader OP ⭐ 19y 17 yil once #8 Puan Verseniz Kac Olur 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Journalist ⭐ 19y 17 yil once #9 bi acayiplik hissettim resimde ama nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum yada ben uykuluyum gözlerim iyi görmüyo 🤔 6 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leader OP ⭐ 19y 17 yil once #10 acayiplik mi ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X x21 ⭐ 19y 17 yil once #11 abicim ben ps'de usta deilim ama göz kararı ortadan çaprazlama giden biraz acaip duruyor sanki geri kalan hersey süper olmus 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leader OP ⭐ 19y 17 yil once #12 Bana Pek Garip Gelmedi Ama neyse Yorum icin thx 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #13 çok tatlı olmuş canmcım ellerine sağlık. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leader OP ⭐ 19y 17 yil once #14 Saol Okan Abi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JohnnyBravo ⭐ 18y 17 yil once #15 kardeş bu pek hoşuma gitmedi ama ayakkabı çizmişsin [benimkinin aynı] ona batıldım dorusu 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leader OP ⭐ 19y 17 yil once #16 Cok Ugrastım Ona 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil