Icerige atla
Extraloob

Honor Point arttirma yontemi

· 7 Yanıt · 1.8K görüntüleme
S
selcuksoss OP ⭐ 19y
Bu merak ettigim konu hic bi yerde yok saglam arastirmalar yaptim deneyen bilen biri net bi cvp verebiirse sevinirim ! Ben 1 lvl den alip 40 lvl yapana kadar chari kasip oyle puan kazaniorum 1 charda 39 puan gelior su an 980 honor um var ama bazilari 1 lvl den 30 lvl e getirip cok cabuk ve hızlı bi sekilde 30 lvl oluor 30 oldugunda academyden cikarsa eger 29 puan gardian a geliormus bunun asli varmi yokmu ? Bu sekilde daha seri honor puan kazanabiliriz sanirsam tabi aslı varsa Rolling Eyes
7 Yanıt
P
Pariss ⭐ 19y
sanmıyorum ole olacagını çunku mezun etmeden puan alamassın ...
N
Nebula ⭐ 19y
Mezunlarım arasında bi kişi 32 lvl e kadar kasıp akademiden ayrıldı ve puan muan alamadım.Yok öle bişey.
Z
zebani2059 ⭐ 19y
yaw bu honor için adamı bizim mi kasmamız lazım yoksa kendi kendini kassada biz sonra atsak olur muu Mr. Green
P
Pariss ⭐ 19y
senın kasman die bi zorunluluk yok Very Happy
istersen adamın kendiliğinden 40 olmasını beklersin ve mezun edersin atmazsın Very Happy ama tabi bunun ne kadar sürede olacagını bilmessin , en azndan daha hızlı bi sürede mezun olsun diye sen power level yaparsın Wink
Z
zebani2059 ⭐ 19y

senın kasman die bi zorunluluk yok Very Happy
istersen adamın kendiliğinden 40 olmasını beklersin ve mezun edersin atmazsın Very Happy ama tabi bunun ne kadar sürede olacagını bilmessin , en azndan daha hızlı bi sürede mezun olsun diye sen power level yaparsın Wink

sağ ol paris
B
bannedddd ⭐ 19y
Şu ana kadar öyle hiç tanımadığım 1 kişiyi mezun ettim o da kendisi kastı o kadar. Diğerleri hiç 40 olamıyor. En iyisi tanıdığını falan alacaksın ya da plvl yapacaksın mecburen. :))

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: