Bu merak ettigim konu hic bi yerde yok saglam arastirmalar yaptim deneyen bilen biri net bi cvp verebiirse sevinirim ! Ben 1 lvl den alip 40 lvl yapana kadar chari kasip oyle puan kazaniorum 1 charda 39 puan gelior su an 980 honor um var ama bazilari 1 lvl den 30 lvl e getirip cok cabuk ve hızlı bi sekilde 30 lvl oluor 30 oldugunda academyden cikarsa eger 29 puan gardian a geliormus bunun asli varmi yokmu ? Bu sekilde daha seri honor puan kazanabiliriz sanirsam tabi aslı varsa Rolling Eyes
Honor Point arttirma yontemi
· 7 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
sanmıyorum ole olacagını çunku mezun etmeden puan alamassın ...
Mezunlarım arasında bi kişi 32 lvl e kadar kasıp akademiden ayrıldı ve puan muan alamadım.Yok öle bişey.
Z
zebani2059
⭐ 19y
yaw bu honor için adamı bizim mi kasmamız lazım yoksa kendi kendini kassada biz sonra atsak olur muu Mr. Green
senın kasman die bi zorunluluk yok Very Happy
istersen adamın kendiliğinden 40 olmasını beklersin ve mezun edersin atmazsın Very Happy ama tabi bunun ne kadar sürede olacagını bilmessin , en azndan daha hızlı bi sürede mezun olsun diye sen power level yaparsın Wink
istersen adamın kendiliğinden 40 olmasını beklersin ve mezun edersin atmazsın Very Happy ama tabi bunun ne kadar sürede olacagını bilmessin , en azndan daha hızlı bi sürede mezun olsun diye sen power level yaparsın Wink
Z
zebani2059
⭐ 19y
senın kasman die bi zorunluluk yok Very Happy
sağ ol paris
Şu ana kadar öyle hiç tanımadığım 1 kişiyi mezun ettim o da kendisi kastı o kadar. Diğerleri hiç 40 olamıyor. En iyisi tanıdığını falan alacaksın ya da plvl yapacaksın mecburen. :))
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap