Icerige atla
Extraloob

Honor Point (ACİL BAKARMISINIZ)

· 20 Yanıt · 3.7K görüntüleme
V
Viski OP ⭐ 18y
Tam 50 Tane Mezun Verdim...
Charları 0'dan 40'a Kadar Kendim KAstım..
Hala Honor Buf Gelmedi Bişeymi Yapmak Lazım Gelmesi İçin..
Yardımcı Olan Herkeze Sonsuz Teşekkürler..
😘

20 Yanıt
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
İlk 3e girememişsin demek ki 😆
ps. şaka yapıyorum 😊
V
Viski OP ⭐ 18y
İlk 3e girememişsin demek ki 😆
ps. şaka yapıyorum :)

Millet 30 mezun vermiş Honor Rankda Gözüküyor ben 50 mezun verdim ne gözüküyorum nede ortada buff felan yok HELP ME summer4: 😆
P
ParduS_ ⭐ 19y
listedeki en sonuncu adam kaç kişi mezun ettiyse hesapladın mı?

al için açılsın ❤️ 😘 ;
- Resim Silinmiş.
V
Viski OP ⭐ 18y

al için açılsın ❤️ 😘 ;
- Resim Silinmiş.

Listedeki Son Kişi 30 Mezun Vermiş Ben 50 Oldu Daha Ortada Bişey Yok 🙄
P
ParduS_ ⭐ 19y
birisinde daha duymuştum böyle olduğunu joymax'a mesaj falan attı ne oldu haberim yok
T
Tengrİ ⭐ 19y
Listenin yenilenmesini bekliceksin hacım sen kasmaya devam et bir anda kendini ilk 10 da bulursan şaşma 😊 bizede zamanında plutoda oldu
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Liste her akşam 18,30 'da güncellenir. Eğer hala sıralamada çıkman gerekirken çıkmıyorsan bir bug tarzı bişey olmuştur Salı günü update 'ten sonra mutlaka çıkarsın.
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
direk mezun verince olmuyordu diye hatırlıyorum ama yanlış olabilir, 1-2 tane kişi olmalıydı sanki rütbeli.
P
ParduS_ ⭐ 19y
Liste her akşam 18,30 'da güncellenir. Eğer hala sıralamada çıkman gerekirken çıkmıyorsan bir bug tarzı bişey olmuştur Salı günü update 'ten sonra mutlaka çıkarsın.

bro ben yeni bitirdim o işi liste her akşam bize göre 17:00 da güncelleniyor bence sorunu bug ile ilgili oluyor bazen böyle diye duydum.
P
ParduS_ ⭐ 19y
direk mezun verince olmuyordu diye hatırlıyorum ama yanlış olabilir, 1-2 tane kişi olmalıydı sanki rütbeli.

Direk mezun da gelmiyor joymax saatinin 00:00 olması lazım.
-son kişi 30 kişi mezun etmiş eğer hepsini 1 den 40 a mezun etseydi 30*39=1170 honor point olurdu.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Direk mezun da gelmiyor joymax saatinin 00:00 olması lazım.
-son kişi 30 kişi mezun etmiş eğer hepsini 1 den 40 a mezun etseydi 30*39=1170 honor point olurdu.

hmm 🤔

http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=11&t=173583

lvl 60lık mezunda gerekiyormuş.
P
ParduS_ ⭐ 19y
alakası yok yanlış 🍿
0 dan 2 veya 2.5 hafta boyunca 4430 puan yaptım ve 1 tane de asst.guardian yoktu.
Y
Yabuzaa ⭐ 16y
asssittan'a gerek yok honor point 1-40 arazı mezunların verdigi puanla ilk 50 ye girdigin zaman gelir.
Petrada bir arkadaşımdada olmuştu ilk 5 e giricek kadar puanı varken hiç bufu yoktu günlerce global atmıştı,birden bire buffları geliverdi 😊
Sanırım seninkide o hesap bekle gelicektir.
_
_titan_ ⭐ 19y

al için açılsın ❤️ 😘 ;
- Resim Silinmiş.

exp booster açmışsın altında "premium öğelerle aynı anda kullanılabilir" ibaresi var ama ben nedense açamıyorum. lvl kısıtlaması filan mı var ki ?
P
ParduS_ ⭐ 19y
lvl kısıtlaması yok.Premium öğeler ile aynı anda kullanılabilir yazıyor ama denemedim.
H
Honor buff mezun sayısına göremi geliyor honor pointe göremi
_
_titan_ ⭐ 19y
lvl kısıtlaması yok.Premium öğeler ile aynı anda kullanılabilir yazıyor ama denemedim.

ben deniyorum ama şuanda kullanılamaz diye uyarı veriyor.
B
Bygym ⭐ 18y
Honor buff mezun sayısına göremi geliyor honor pointe göremi

Honor buff mezun sayısına göre değil honorpointe göre geliyor...istersen 100 mezun ver ama onlardan aldıgın puan 50 olsun diyelim honor rank te 50 puandan düsük puan varsa anca sıralamaya girebilirisn ve 31 lvin üstünde carları akademiye alıp mezun edenler hicbir sekilde honor point alamazlar o carlardan sadece mezun sayyıları artar..Bu da hic bir anlam taşımaz buff almak icin daha az mezun ama 0-40 lvl arası mezun edin sıralamada olursunuz 0-40 lvlden 100 mezun 3900 honor point yapar...Takılmayın mezun sayısına onlardan alabilceniz max pointe bakın ve 31 lvl dahil 31ve üstündeki carları kasmayın bosuna 1lvlden car acın hade kolay gele.... 😄
V
Viski OP ⭐ 18y
Geldi Beyler.. 39. Sıradayım 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: