Icerige atla
Extraloob

Honor Buff sorunum war Yardım Lütfen

· 5 Yanıt · 2.4K görüntüleme
B
berkebebe OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Benim şuan Honor Pointim 391 Ve Honor rankda 39. sıradayım :S Honor pointi 290 olan birisi 21. sırada bu nasıl oluyor?? :S Bnm honor pointim daha fazla ama adam bnden 20 sıra önde lütfen yardım edin :S
5 Yanıt
P
ParduS_ ⭐ 19y
düzelir düzelir ^^
C
Arkadaşlar Benim şuan Honor Pointim 391 Ve Honor rankda 39. sıradayım :S Honor pointi 290 olan birisi 21. sırada bu nasıl oluyor?? :S Bnm honor pointim daha fazla ama adam bnden 20 sıra önde lütfen yardım edin :S

sıralamada en fazla puanı olan değil en fazla kullanıcı mezun eden faktörü geçerli demekki senden daha fazla kişi mezun etmiş.diyeceksinki o zaman puanıda fazla olmalıydı.academy ye 39 lvl char alır mezun edersen kişi sayısı 1 atarken honor poınt de 1 atar :d kolay gelsin
Y
senin puanın fazlaysa senin daha yukarıda olman lazım o adamın puanı senden yüksektir. Düşük diyede seni işletmiştir. 😄
I
Inception ⭐ 18y
senin puanın fazlaysa senin daha yukarıda olman lazım o adamın puanı senden yüksektir. Düşük diyede seni işletmiştir. :D

kimin ne kadar honor'u var belirli bi yerde yazıo galiba(Ben öyle biliyorum...) 🕵️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: