Bilgisi olan arkadaşlar ikisini karşılaştırabilirler mi başlamak istiyorum birisine ama hangisi daha iyi 🎭
HoN mu yoksa LoL mu?
· 24 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
LoL north americaya bekleriz bro 😄
U
unchangeable
⭐ 15y
2sinide oynadım LOL çok daha iyi 😄
ama north america ya geçme ping yüksek oluyor.
east a yada west e geç
east te türkler daha yoğunlukta
ama düşük lvl lerde ezik görmen daha büyük ihtimal.
ben east teyim.
ve lole ast te türkçe olacak az kaldı.
east a yada west e geç
ben east teyim.
east a yada west e geç
ben east teyim.
İnterneti ortak felan kullanmıyorsan çok sıkıntı olmuyor bro bende 100-150 ping oluyor ama hiç etkisi olmuyor..
east a yada west e geç
ben east teyim.
İnterneti ortak felan kullanmıyorsan çok sıkıntı olmuyor bro bende 100-150 ping oluyor ama hiç etkisi olmuyor..
LoL indiriyorum bakalım nasıl bir şey ^^
east a yada west e geç
ben east teyim.
birde oyunu 10-20ping le oyna çok şeyin değiştiğini fark ediceksin bu tür oyunlar ping çok önemlidir FPS lerde dahil rpg lerde daha çok upload önemlidir
ps: oyunu oynamıyorum 😁
east a yada west e geç
ben east teyim.
birde oyunu 10-20ping le oyna çok şeyin değiştiğini fark ediceksin bu tür oyunlar ping çok önemlidir FPS lerde dahil rpg lerde daha çok upload önemlidir
ps: oyunu oynamıyorum 😁
60FPS 100-150 ping arası oynuyorum ve hiç takılma, sonradan yürüme felan olmuyor 😄 Bu yüzden benim için sıkıntı yok 😄
LOL west
LoL north americaya bekleriz bro :D
M
Mavi Reyiz
⭐ 19y
eski dotacıysan hon daha hoş gelecektir.
LoL daha pratik bir oyun çabuk bağlanıyorsun oyuncusu fazla kolay oynanıyor.
Hon dota ile aynı. Fakat şuan lol'ün kırmadığı rekor kalmadı. Onun için tabiki de lol !
heroes of newerth tabikide.

Hadi LoL'u duydum da HoN'un acilimi ne yahu
[F New]Solo Gitarist
M
Mavi Reyiz
⭐ 19y
Hadi LoL'u duydum da HoN'un acilimi ne yahu
heroes of newerth tabikide.
Yorum yazarken bilmedigim hakkinda bir oyunun yorumlarini okumami beklemiyordun sanirim. Konunun 2 sayfa oldugunu dahi yeni gordum.
[F New]Solo Gitarist
M
Mavi Reyiz
⭐ 19y
Yorum yazarken bilmedigim hakkinda bir oyunun yorumlarini okumami beklemiyordun sanirim. Konunun 2 sayfa oldugunu dahi yeni gordum.
Hayır, beklemiyordum, yazmak yerine arkadaşın attığı yorumu kopyaladım.
LoL indirdim oynadım zevkli iyi zaman geçiyor Diana diye bi karı var pata küte kesiyorum alayını 😄
HoN indirdim eski dotacılardan olduğum için klasik geldi yani sonuçta ikisi de güzel ama LoL oynamaya devam 😄
Bu arada arkadaşlar north , west gibi yerler söylemiş ben daha ilk defa oynuyorum bir kaç şey öğrenmem lazım 😄
HoN indirdim eski dotacılardan olduğum için klasik geldi yani sonuçta ikisi de güzel ama LoL oynamaya devam 😄
Bu arada arkadaşlar north , west gibi yerler söylemiş ben daha ilk defa oynuyorum bir kaç şey öğrenmem lazım 😄
LoL indirdim oynadım zevkli iyi zaman geçiyor Danna diye bi karı var pata küte kesiyorum alayını 😄
Bu arada arkadaşlar north , west gibi yerler söylemiş ben daha ilk defa oynuyorum bir kaç şey öğrenmem lazım :D
Diana iyi karakterdir haftaya salı gününe kadar bedava 😜 Bir de şu an hangi serverdasın ?
LoL indirdim oynadım zevkli iyi zaman geçiyor Danna diye bi karı var pata küte kesiyorum alayını 😄
Bu arada arkadaşlar north , west gibi yerler söylemiş ben daha ilk defa oynuyorum bir kaç şey öğrenmem lazım :D
Diana iyi karakterdir haftaya salı gününe kadar bedava 😜 Bir de şu an hangi serverdasın ?
EU West galiba
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap