Günün ilerleyen saatlerinde Cihan'da bize katıldı , daha doğrusu biz ona katıldık 😜 Teşekkür ediyorum ona da ^^ Şimdi Hakkı Manisa yolunda eve gidince fotoları koyacak kendisi ^^
PS : Cihan tekrar ne zaman buluşuyoruz ben gitmeden 😆 😈
Fotoğraflar ;

Evet arkadaşlar bugün ne yapayım diye düşünürken biranda bizim Hakkı'yı aradım atladı gelsin sağolsun kırmadı beni 😜 Yarım günde öğrendiğim kadar gezdik İzmir'de 😆 Epey de güzel vakit geçirdik sağolsun kardeşim ^^ Ha birde şu var ;
Günün ilerleyen saatlerinde Cihan'da bize katıldı , daha doğrusu biz ona katıldık 😜 Teşekkür ediyorum ona da ^^ Şimdi Hakkı Manisa yolunda eve gidince fotoları koyacak kendisi ^^
Evet arkadaşlar bugün ne yapayım diye düşünürken biranda bizim Hakkı'yı aradım atladı gelsin 😁
heycanlandı hamza abi ^^
OO hoşgeldiniz abicim memleketimize bu arada küçük parkta nargile içmeden gitmederim 😁
aghhh aghhh şimdi oralarda olmak vardı pray:
Evet arkadaşlar bugün ne yapayım diye düşünürken biranda bizim Hakkı'yı aradım atladı gelsin diye sağolsun kırmadı beni 😜 Yarım günde öğrendiğim kadar gezdik İzmir'de 😆 Epey de güzel vakit geçirdik sağolsun kardeşim ^^ Ha birde şu var ;
Evet arkadaşlar bugün ne yapayım diye düşünürken biranda bizim Hakkı'yı aradım atladı gelsin 😁
heycanlandı hamza abi ^^
🎭OO hoşgeldiniz abicim memleketimize bu arada küçük parkta nargile içmeden gitmederim 😁
Orası neresi kuzum götüren yok ki gidelim nargileye 😜 Hafta sonu gidebiliriz aslında 😈aghhh aghhh şimdi oralarda olmak vardı pray:
Nasip kısmet bu işler 😜 Hiç geleceğim bile belli değildi . Bi gün esti çıktım geldim 😆 :P
Doyamadın bana 😜 😈
Düzce'ye gelirsen bi PM'de yanında oluruz abi. 🍺 😁
Hamza oralar uzak kalıyor bro, şöyle İstanbul olmasa da çevresinde bir yerlerde şeyetseniz bizde atlayıp gelelim tek telde ^^
Düzce'ye gelirsen bi PM'de yanında oluruz abi. 🍺 😁
Düzce de var aslında planlar dahilinde 😜 Ama bakalım zaman neyi gösterecek ^^ Hem orada beni ağarlayacak insan çok yahuu 😜
Ps: O kendini biliyor 😆
Tam üzerine bastın 😎
Ps: Gelecek olursam tabi ki oradaki herkesi görmek isterim ^^
Tam üzerine bastın 😎
Ps: Gelecek olursam tabi ki oradaki herkesi görmek isterim ^^
ülke turuna filan mı çıktın :P
OO hoşgeldiniz abicim memleketimize bu arada küçük parkta nargile içmeden gitmederim 😁
Orası neresi kuzum götüren yok ki gidelim nargileye 😜 Hafta sonu gidebiliriz aslında 😈
Bornovada metro son durağı yakınlarında kime sorsan söyler küçük park nargile sokağı diye zaten izmirin yerlileri iyi bilir 😁 😁 😆
Bornovada metro son durağı yakınlarında kime sorsan söyler küçük park nargile sokağı diye zaten izmirin yerlileri iyi bilir 😁 😁 😆
Araya araya bulurum da onun yerine beni bir duraktan falan alsan gitsek daha hoş olur 😆
Araya araya bulurum da onun yerine beni bir duraktan falan alsan gitsek daha hoş olur 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap