Icerige atla
Extraloob

^^ hmzsnmz & Baphomet in the Izmir ^^

· 69 Yanıt · 4.8K görüntüleme
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Evet arkadaşlar bugün ne yapayım diye düşünürken biranda bizim Hakkı'yı aradım atladı gelsin diye sağolsun kırmadı beni 😜 Yarım günde öğrendiğim kadar gezdik İzmir'de 😆 Epey de güzel vakit geçirdik sağolsun kardeşim ^^ Ha birde şu var ;

Günün ilerleyen saatlerinde Cihan'da bize katıldı , daha doğrusu biz ona katıldık 😜 Teşekkür ediyorum ona da ^^ Şimdi Hakkı Manisa yolunda eve gidince fotoları koyacak kendisi ^^

PS : Cihan tekrar ne zaman buluşuyoruz ben gitmeden 😆 😈

Fotoğraflar ;

[ek #12654]
69 Yanıt
N
Neverex ⭐ 17y
Evet arkadaşlar bugün ne yapayım diye düşünürken biranda bizim Hakkı'yı aradım atladı gelsin sağolsun kırmadı beni 😜 Yarım günde öğrendiğim kadar gezdik İzmir'de 😆 Epey de güzel vakit geçirdik sağolsun kardeşim ^^ Ha birde şu var ;

Günün ilerleyen saatlerinde Cihan'da bize katıldı , daha doğrusu biz ona katıldık 😜 Teşekkür ediyorum ona da ^^ Şimdi Hakkı Manisa yolunda eve gidince fotoları koyacak kendisi ^^

Evet arkadaşlar bugün ne yapayım diye düşünürken biranda bizim Hakkı'yı aradım atladı gelsin 😁

heycanlandı hamza abi ^^
A
Avenger ⭐ 18y
OO hoşgeldiniz abicim memleketimize bu arada küçük parkta nargile içmeden gitmederim 😁
N
Neverex ⭐ 17y
aghhh aghhh şimdi oralarda olmak vardı pray:
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y

Evet arkadaşlar bugün ne yapayım diye düşünürken biranda bizim Hakkı'yı aradım atladı gelsin 😁

heycanlandı hamza abi ^^

🎭

OO hoşgeldiniz abicim memleketimize bu arada küçük parkta nargile içmeden gitmederim 😁

Orası neresi kuzum götüren yok ki gidelim nargileye 😜 Hafta sonu gidebiliriz aslında 😈

Nasip kısmet bu işler 😜 Hiç geleceğim bile belli değildi . Bi gün esti çıktım geldim 😆 😜
[ek #12654]
L
Leet1 ⭐ 19y
Evet arkadaşlar bugün ne yapayım diye düşünürken biranda bizim Hakkı'yı aradım atladı gelsin diye sağolsun kırmadı beni 😜 Yarım günde öğrendiğim kadar gezdik İzmir'de 😆 Epey de güzel vakit geçirdik sağolsun kardeşim ^^ Ha birde şu var ;

Doyamadın bana 😜 😈
U
Unforgiven ⭐ 17y
Düzce'ye gelirsen bi PM'de yanında oluruz abi. 🍺 😁
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Hamza oralar uzak kalıyor bro, şöyle İstanbul olmasa da çevresinde bir yerlerde şeyetseniz bizde atlayıp gelelim tek telde ^^
EXL | SRO | İŞKOLİK
M
MaRJiNaL ⭐ 19y

heycanlandı hamza abi ^^

🎭

Orası neresi kuzum götüren yok ki gidelim nargileye 😜 Hafta sonu gidebiliriz aslında 😈

Nasip kısmet bu işler 😜 Hiç geleceğim bile belli değildi . Bi gün esti çıktım geldim 😆 :P

oo benim mekana geliyosunuz haberim olmuyor vallahi 🎭
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y

Doyamadın bana 😜 😈

Ahahah senden çok İzmir'e doyamadım bro 😎

Düzce de var aslında planlar dahilinde 😜 Ama bakalım zaman neyi gösterecek ^^ Hem orada beni ağarlayacak insan çok yahuu 😜

Ps: O kendini biliyor 😆
Hamza oralar uzak kalıyor bro, şöyle İstanbul olmasa da çevresinde bir yerlerde şeyetseniz bizde atlayıp gelelim tek telde ^^

Bakalım kısmet bro 😜

@MaRJiNaL

Hele bir pm at hacım 😜
[ek #12654]
U
Unforgiven ⭐ 17y

Düzce de var aslında planlar dahilinde 😜 Ama bakalım zaman neyi gösterecek ^^ Hem orada beni ağarlayacak insan çok yahuu 😜

Ps: O kendini biliyor 😆

Don Quixote 😁
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Tam üzerine bastın 😎

Ps: Gelecek olursam tabi ki oradaki herkesi görmek isterim ^^
[ek #12654]
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
Tam üzerine bastın 😎

ülke turuna filan mı çıktın 😜
U
Unforgiven ⭐ 17y
Daha ben bile Ahmet Abi'yle realde buluşmadım. 😁
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Tam üzerine bastın 😎

ülke turuna filan mı çıktın :P

Yok yahu vakit buldukça herkesi görmeyi düşünüyorum 😜 😆
[ek #12654]
A
Avenger ⭐ 18y

Bornovada metro son durağı yakınlarında kime sorsan söyler küçük park nargile sokağı diye zaten izmirin yerlileri iyi bilir 😁 😁 😆
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y

Bornovada metro son durağı yakınlarında kime sorsan söyler küçük park nargile sokağı diye zaten izmirin yerlileri iyi bilir 😁 😁 😆

Araya araya bulurum da onun yerine beni bir duraktan falan alsan gitsek daha hoş olur 😆
[ek #12654]
M
MaRJiNaL ⭐ 19y

Araya araya bulurum da onun yerine beni bir duraktan falan alsan gitsek daha hoş olur 😆

o bahsettiniz durak benim kapımın önü bro cool2: 😜
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Ahahah o da güzelmiş 😆 Bakalım hele yarın ola hayrola 😜
[ek #12654]
A
Avenger ⭐ 18y

Dershane olmasa o kadarr çok isterdimki ama malesef lanet olası bir derdim var 😢 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: