ya aklıma bişi takıldı kale savaşları cuma gelicekte hangi guıldler yapıcak biz istersek nasıl giricekz?? bunları bi yanıtlarsanız sevinirim mucX
Hmm Aklıma Bişi Takıldı
· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
ya aklıma bişi takıldı kale savaşları cuma gelicekte hangi guıldler yapıcak biz istersek nasıl giricekz?? bunları bi yanıtlarsanız sevinirim mucX
cuma günü gelmicek haftaya salı gelicek Wink
tmmda soruya hala cvp yok Very Happy
bende mrak ettim naasıl olcak kimle savaşıcaz
bende mrak ettim naasıl olcak kimle savaşıcaz
salı günü göreces extraokk
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Şahsen sırf kale için 80 lik charla girecem ancak kristali benim kırmam biraz zor Mr. Green
ayrıca salı goremiyecez salı sadece client gelecek savaşlar cuma günü sro saati ile kaçta bilmiyom bu cuma herşey yanıtlanacak son 1 hafta = 168 saat = 604800 sn Mr. Green
ayrıca salı goremiyecez salı sadece client gelecek savaşlar cuma günü sro saati ile kaçta bilmiyom bu cuma herşey yanıtlanacak son 1 hafta = 168 saat = 604800 sn Mr. Green
kalabalık bir grup halinde girmek lazım ve bütün ekip bir kişiye önem vermeli ki o kişi içeriye sızsın taktik sawaşları başlıyor ileri ki günlerde taktikten ziyade kalabalık gruplar ortaya çıkacak daha da arkadaşlık dostluk kavramları oluşacak Wink
taraflarda denge kurulmalı ama ya saldıran taraf aşırı güçlü oluyor yada savunan taraf Very Happy
T
The_DifferenT
⭐ 19y
taraflarda denge kurulmalı ama ya saldıran taraf aşırı güçlü oluyor yada savunan taraf Very Happy
Oyunda denge kalmadiki euro geldi herşey altüst oldu
Şahsen bizim serverde ya Q8 liler alacak kaleyi yada GermanChaos gerisi paso avucunu yalıcak ümitlenen varsa çok bekler Mr. Green
Şahsen bizim serverde ya Q8 liler alacak kaleyi yada GermanChaos gerisi paso avucunu yalıcak ümitlenen varsa çok bekler Mr. Green
loooolz diyorum sana Sadık. Biz bıraktıktan sonra o serverden fazla bişey bekleme bence Mr. Green
Sen de aramıza katıl,server değiştir.
Kuwait ya da GermanChaos'un yaptığını hangi Türk guildi yaptı ki şimdi onlara kafa tutacaklar?Ben ve 1071 , 24 saat avrupa char kasıyorduk biliyosun.Arkadaşları yardıma çağırdığımızda işim var, ticket başlıyo,erken yatıcam, vs vs.... Şimdi hiç bi Türk guildinin mazeret uydurmaya hakkı yok bence. detective :?!!!
Artık Greece ile ilgilenmiyorum.Zaten sun gear almış başını gidiyo.
NO SUN,NO PROBLEM Exclamation
T
The_DifferenT
⭐ 19y
loooolz diyorum sana Sadık. Biz bıraktıktan sonra o serverden fazla bişey bekleme bence Mr. Green
Sen de aramıza katıl,server değiştir.
Kuwait ya da GermanChaos'un yaptığını hangi Türk guildi yaptı ki şimdi onlara kafa tutacaklar?Ben ve 1071 , 24 saat avrupa char kasıyorduk biliyosun.Arkadaşları yardıma çağırdığımızda işim var, ticket başlıyo,erken yatıcam, vs vs.... Şimdi hiç bi Türk guildinin mazeret uydurmaya hakkı yok bence. detective :?!!!
Artık Greece ile ilgilenmiyorum.Zaten sun gear almış başını gidiyo.
NO SUN,NO PROBLEM Exclamation
Yaw zaten benim Konuştuğum türk yokki Mr. Green en son konuştuklarım sizdiniz şuan guildden 1 kişi var o kaldı sadece Almanlar saolsun aram çok iyi bide ing. perfect olsa tadından yenmicek ama bunada şükür
Zaten kalede bi beklentim yok i m hunter Mr. Green headbang2ft9 headbang2ft9 4ever headbang2ft9 headbang2ft9
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap