☕ ☕
Hızlı Ve Öfkeli'nin Yıldızı Paul Walker Ölmedi Mi ?
· 19 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
☕ ☕
19 Yanıt
bende inci sözlükteki bi başlıktan okuduğum kadarıyla sazan avi olduğunu düşünüyorum muhtemelen 7. filmde bi sürpriz yapıp yaşadığını gösterecek.

mezardaki adami raad bırakın gardas
Cok sacma ya bi Allahin kulu dogru duzgun aciklama yapmiyor
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Mekanı cennet olsun ☕
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Hayat bir döngüden ibaret. Biz yaşarız onlar ölür. makara:
Paul Walker öldümü
Issız acun kaldı mı
Felek öcün aldı mı
Şimdi yürek yırtılur
Issız acun kaldı mı
Felek öcün aldı mı
Şimdi yürek yırtılur
Bir film için üzerine öldü damgası koydurtmaz gibime geliyor. 🙄
O ölmedi...
kalbimizde yaşıyor.
çok pisliğim 😁
kalbimizde yaşıyor.
çok pisliğim 😁
5 yıl sonra bizim Türkler Paul müslümandı derler.
Violent Arise
⭐ 19y
Bu mesaj AlphaFusion rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zaten müslüman değil miydi? 😁 😁
5 yıl sonra bizim Türkler Paul müslümandı derler.
Zaten müslüman değil miydi? 😁 😁
CreddyTitans
⭐ 17y
Violent Arise
⭐ 19y
Bknz: neredesin firuze filminde adamlarin boyle bi plani vardi

Ölse neden hızlı ve öfkeli ekibi bi açıklama yapmasınki ? ya da resmi bi açıklama ?
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
O değilde Jiraiya Sensei' de öldü çok üzüldüm ya, naruto shippuden 129-133 tekrar izledim demin son sahnelerde yine gözlerim doldu hüzünlendim. İnşallah Kishimoto serinin sonunda ölmediği gizlendiğini falan yazar 😞
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Bu mesaj Ufck rumuzlu uyeden alinti yapildi
Açıklama yaptılar çekimlere 1-2 gün ara vermişler yasını tutmuşlar herkes 1-2 gün izin yapmış aradan sonra çekimler tam gaz devam ediyormuş.Ama benimde kafam karıştı.Bence Serinin son filmi diye bi sürpriz yapmak istemiş olabilirler ama ölümlede sürpriz olmaz ya çok karışık bi durum.Ama eğer yapmışlarsa çok büyük sürpriz olur bomba olur yani pray:
Ölse neden hızlı ve öfkeli ekibi bi açıklama yapmasınki ? ya da resmi bi açıklama ?
Açıklama yaptılar çekimlere 1-2 gün ara vermişler yasını tutmuşlar herkes 1-2 gün izin yapmış aradan sonra çekimler tam gaz devam ediyormuş.Ama benimde kafam karıştı.Bence Serinin son filmi diye bi sürpriz yapmak istemiş olabilirler ama ölümlede sürpriz olmaz ya çok karışık bi durum.Ama eğer yapmışlarsa çok büyük sürpriz olur bomba olur yani pray:
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Jiraiya en favori karakterim...
Ben eminim pain'in sırrını bilseydi rahatlıkla yenerdi.
Ayrıca Itachi'den güçlüydü. Itachi'nin kendi belirtti.
Naruto'yu Tsunade'nin sümüklü böceği , köy jouninleri , hinata kurtardı. Narutonun 3 kurbağası vardı.
Jiraiya Konan'a da jutsu harcadı. Naruto'ya sırrı söyledi. En az 3-4 kere öldürdü 2 sini 3 ünü tekrar doğdular.
Birini ele bile geçirdi.
Jiraiya şuan yaşasaydı eminim en sağlamlardan birisi olurdu.Kageleri de mahvederdi. Kabuto'yu yenecek kapasitede idi (Genjutsusu ile)
Kabutonun göz koruması var , kulak koruması değil. Ve Jiraiya nın genjutsusu kulağa işliyor.
Ama ne yaparsan öldü ero-sennin...
O değilde Jiraiya Sensei' de öldü çok üzüldüm ya, naruto shippuden 129-133 tekrar izledim demin son sahnelerde yine gözlerim doldu hüzünlendim. İnşallah Kishimoto serinin sonunda ölmediği gizlendiğini falan yazar 😞
Jiraiya en favori karakterim...
Ben eminim pain'in sırrını bilseydi rahatlıkla yenerdi.
Ayrıca Itachi'den güçlüydü. Itachi'nin kendi belirtti.
Naruto'yu Tsunade'nin sümüklü böceği , köy jouninleri , hinata kurtardı. Narutonun 3 kurbağası vardı.
Jiraiya Konan'a da jutsu harcadı. Naruto'ya sırrı söyledi. En az 3-4 kere öldürdü 2 sini 3 ünü tekrar doğdular.
Birini ele bile geçirdi.
Jiraiya şuan yaşasaydı eminim en sağlamlardan birisi olurdu.Kageleri de mahvederdi. Kabuto'yu yenecek kapasitede idi (Genjutsusu ile)
Kabutonun göz koruması var , kulak koruması değil. Ve Jiraiya nın genjutsusu kulağa işliyor.
Ama ne yaparsan öldü ero-sennin...
İlluminati scared1
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap