Icerige atla
Extraloob

Hitman is not a gay.. Directed by Jigsaw

· 18 Yanıt · 3.1K görüntüleme
J
Jigsaw OP ⭐ 19y

Yorumlarınızı bekliyorum. Hitman'in gay olduğu hakkındaki söylentileri yalanlıyorum.. 😄
18 Yanıt
E
Espio ⭐ 19y
Hitman kim ki? 😁
Jiggy Msn+pm lerine bakarmısın
X
Xanthos ⭐ 19y
nihahahahaha 😈 😈 😁
H
HeraServer ⭐ 18y
sOn sahneye gülmemek elde değil la :DD:d
T
TiLKy_ ⭐ 19y
Alooo!!! hit kardes ötekinede bana yollsana burda abazalıktan kırınıyon!!!
_
muaahahahha ?!!!!!! 🎅
J
Jigsaw OP ⭐ 19y
Sağolun arkadaşlar. 😁 Bi arkadaşın Hitman'e Hitgay demesi üzerine yaptım.
B
By_41_Lee ⭐ 19y
Gay May yengeyi yere yatırışına bittim 😁 😁 ama orda yaptıgı hareketleri begenmedim yengenin oturup kalkması lazımdı 😈 😈 😈 😈 😈 ahahhaa
J
Jigsaw OP ⭐ 19y
Gay May yengeyi yere yatırışına bittim 😁 😁 ama orda yaptıgı hareketleri begenmedim yengenin oturup kalkması lazımdı 😈 😈 😈 😈 😈 ahahhaa

Yahu viski bardaklı bi bölümde sedative şırıngayla zehirleyip bayıltacaktım yengeyi Nuri Alço style ama bir türlü ayarlayamadım sonra doğaçlama olarak böyle bir şey yaptım. 😄
_
jııgy bende 2 ıncı bolumdeyım harıka bı oyun ya ben sunu anlamadım o rehıne kılıklı adamlar ne ıse yarıyo ayrıca 2 ıncı bolumde mezbaha gıbı gecemedım soyguncular var olduruyom olduruyom 3 e gecemedim 😢
J
Jigsaw OP ⭐ 19y
jııgy bende 2 ıncı bolumdeyım harıka bı oyun ya ben sunu anlamadım o rehıne kılıklı adamlar ne ıse yarıyo ayrıca 2 ıncı bolumde mezbaha gıbı gecemedım soyguncular var olduruyom olduruyom 3 e gecemedim 😢

Sitenin Hitman helpdeski oldum herkes bişeyler soruyor.

2. bölümde B tuşuna bastığında öldürmen gereken adamların tipi gözüküyor. Bir kaç tüyo vereyim. Mutfaktaki tavuğa et kancasını saklayayıp Meat King'in perdelerini indirip kesecen Meat King'i. Sonra kafa çektikleri çubuklardan garson kıyafeti giyip diğer hedefe götüreceksin. Adam kafayı bulunca yine et kancasıyla hallet onu da. Sonra hızlıca kamyona bin. Oyunun başında kamyonun kapağını kaparsan senden bölüm boyunca şüphelenmiyorlar.
E
EFENDYY ⭐ 19y
Hitman bi karekter degilmi 🎅
B
By_41_Lee ⭐ 19y

Yahu viski bardaklı bi bölümde sedative şırıngayla zehirleyip bayıltacaktım yengeyi Nuri Alço style ama bir türlü ayarlayamadım sonra doğaçlama olarak böyle bir şey yaptım. :D

zuahhaa 😁 😁
R
Romeo_ ⭐ 19y
😈 😈 😈
T
Tarantella ⭐ 19y
allah belanı vermesin jigsaw.
gece gece altıma sıçtım ya.sandalyeden düşme de cabası.. ?!!!!!!...
bazen oturup bu adam insan mı diye düşünüyorum..
C
Cobalt ⭐ 18y
Koptum Yhaaa Süperrrr!!!
C
CaN_KsK ⭐ 19y
ehuehue Video Cok Komik Olmus Tesekkür Ederiz.
Tarafımdan Tasınmıstır 😈

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: