Icerige atla
Extraloob

"Hesap kartı" durduk yere para keser mi ?

· 17 Replies · 11K views
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Arkadaşlar geçende babam hesabıma para yatırmış, hesapta zaten 8 TL vardı, babam da bir miktar yatırmış, çekmeye gittiğimde Bakiye'nin 0 TL olduğunu gördüm. Yılsonu geld, hesap kartı için alınan bir ücret yahut bir bedel var mıdır belirli aralıklarla ?

Dikkat edin Kredi kartı değil, Hesap kartı. 🤝
Special thx to Flexi
17 Replies
L
Lordzek ⭐ 16y
Eğer önceden avans çektiysen çatur çutur keser hemde 😄
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Kesilmez diye biliyorum.Ne yatırdıysan onu çekersin o kadar.
S
SirGLooMy ⭐ 15y
keser yıllık kullanım ücretleri var
The47
The47 ⭐ 18y
6 ayda bir 32tl gibi bir ücret ödüyorum. (YapıKredi)
ki tüm bankalar bu ücreti uygular.
C
CubaLibre ⭐ 16y
keserler hangi banka bilmiyorum ama garanti bu yıl benden 90 lira kesti
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Senede 2 defa 40'ar Lira olarak kesiyormuş
Special thx to Flexi
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Ama buna engel olabiliyorsunuz, bankaya gidip görüşün kesilmesini istemiyorum diye. Belirli kriterleri karşıladığınız taktirde para kesemiyorlar.
Special thx to Flexi
T
Tubifex ⭐ 17y
senede 2 defa 30tl ve üzeri keserler bankadan bankaya değişir. ancak kartına herhangi 2 otomatik ödeme talimatı verirsen o kesinti kalkar. ayrıca öğrenciysen öğrenci olduğunu ispatlar bir belgeyle o yıllık kullanım ücretinden kurtulabilirsin. ancak o da 2 yıllık bir süre için geçerli
V
volkanka ⭐ 17y
Ama buna engel olabiliyorsunuz, bankaya gidip görüşün kesilmesini istemiyorum diye. Belirli kriterleri karşıladığınız taktirde para kesemiyorlar.

o kriterlerde o kadar basit şey değil. senden bir miktar harcama yapmanı bekliyorlar vs vs
T
Tubifex ⭐ 17y
kriterlerin ne olduğunu belirttim. kartına otomatik ödeme talimatı verirsen 2 faturanı (en az) o yıllık ücretten kurtlursun
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
6 ayda bir 32tl gibi bir ücret ödüyorum. (YapıKredi)
ki tüm bankalar bu ücreti uygular.

Hesap kartından kastın banka kartıysa bende 40 küsür lira ödüyorum 6 ayda 1.
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
@Mopneet

Yes bro, demin aradım İş Bankasını 6 ayda 1 40 TL kesiliyor dedi, kriterleri karşılarsanız kesilmez dedi.
Special thx to Flexi
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y

o kriterlerde o kadar basit şey değil. senden bir miktar harcama yapmanı bekliyorlar vs vs

Öğrenci belgesi al hesap üzerine ve okuyorsan eğer ; git bankaya ben öğrenciyim de para falan kesmiyorlar. Kestiklerini de geri gönderiyorlar.

Normal hesap sahibi iseniz de 6 ayda bir 40-60 TL arası kesim ücretleri var değişken olarak.
EXL | SRO | İŞKOLİK
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Kartı ben kullanıyorum fakat abime ait, o öğrenci değil. Kaldıramazmıyız şu 6 ayda 1 gelen parayı ?
Special thx to Flexi
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Kartı ben kullanıyorum fakat abime ait, o öğrenci değil. Kaldıramazmıyız şu 6 ayda 1 gelen parayı ?

Pek sanmıyorum o zaman. Ben öğrenciyim diye kaldırdım yani.. Öğrenci değilim diyipte diğer kriterleri araştırmadım 🙄
EXL | SRO | İŞKOLİK
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
@Mopneet

Yes bro, demin aradım İş Bankasını 6 ayda 1 40 TL kesiliyor dedi, kriterleri karşılarsanız kesilmez dedi.

Karşılanması gereken kriterler neymiş peki? ^^

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: