_ _By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y 15 yil once #1 Arkadaşlar bu virüs makinaya bulaştı format atıyorum tekrar geliyor ne yapmam lazım acaba ?Msconfigten bakınca gözüküyor Bilgisayarım'a girip yerel disk C ye gecmek istedigimde 2. bi dosya olarak acıyor.Buda Resmi. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
H HollowDalton ⭐ 18y 15 yil once #2 D'deki tüm dosyalarını kopyala eger onlara bulaşmamışsa tüm hard diski formatla tekrar ikiye böl yada google amcada arat o virüsün nasıl temizlendigini..Yanlış hatırlamıyorsam usb'lerden bulaşan bi virüstü. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y 15 yil once #3 Valla 2 kere formatladım bi ara Combofix'le tarattım düzeldi sonra bir daha format attım düzeldi. Şimdi tekrar ortaya cıktı bu virüs. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y 15 yil once #4 Up. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y 15 yil once #5 asf TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A arab_baho ⭐ 16y 15 yil once #6 eset i indir googleyede eset key yaz full surumune geç temizler. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Redefine ⭐ 19y 15 yil once #7 http://www.virusdoktoru.com/viruslere-karsi-cozum-yollari/herss-exe-ve-t2hjo0-exe-melanetinden-bilgisayarimi-kurtardim.html#more-9 Verdiğim link'i bir oku bakalım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y 15 yil once #8 Combofix'le tarattım kayboldu ama artık cok gec 2 char'da Hotan ortasında soyuldu daha 1 hafta önce şansa bastıgım +7 ve tüm itemler alınmış.Ps1:Yardımlarınız İçin teşekkürler.Ps2: Götüreyim bir servise tamamen düzeltsinler sıkıldım artık bu oyundanda bu oyun için anasını satıcak insanlardanda. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil