Icerige atla
Extraloob

Herkesin bekledigi sro_killer darksoulz tarafindan gelicek..

· 8 Yanıt · 993 görüntüleme
D
DarkSouLz OP ⭐ 19y
Evet arkadaslar yanlış duymadınız herkes bunu bekliyor... ve ben bulacagim.. hatta var 😄
ama arkadasimda suanda.. Suanda evde olmadigindan atamiyor ama aksam 5-6 gibi eve gelicek ve sro_killer gelicek.. hıı bu arada bu sro_killer her versiyonda çalışıyor xD

darksoulz bende enayiyim bunu indiricem sen nerden buldun bunu diyenlere..

bu arkadasim sro_killeri uzum zamandir kulaniyor eski bir sro killer ama işe yariyor...

darksoulz bu virüslüyse ne olcak ...

dostlarim virustotal.com viruschief.com dan taratin. isterseniz =)

darksoulz teşekkürlerimi nasil sana iletirim...

bunuda ben ekran karti ile anakart alicam bu konuda yardimci olun teşekkürleriniz geçerlidir 😗

1.Gb Ekran karti alicam ve çift çekirdek anakart (fazla tuzlu olmasin.) 🍺

Linki Tam aşşagı koyacagim .... bekleyin 5-6 saat. =)
8 Yanıt
J
Keşke program eline geçince açsaydın topic'i.
D
DarkSouLz OP ⭐ 19y
herkes umutlansin die. cunku artik var ... bu konum sabitlenirse sevirim.... ama gelsinde bi sro_killer xD
C
Nerde o eski sro_killer'lar xD
D
DarkSouLz OP ⭐ 19y
yok yok merak etme gelicek emin olabilirsiniz. ama arkadasim "-.- malesef kizla bulusmaya gitti >.< dün onlarda kaldimda o yüzden onlarda gördüm xD iyikide onlarda kalmisim shaitan kestim o.O
A
angela ⭐ 19y
Evet arkadaslar yanlış duymadınız herkes bunu bekliyor... ve ben bulacagim.. hatta var 😄
ama arkadasimda suanda.. Suanda evde olmadigindan atamiyor ama aksam 5-6 gibi eve gelicek ve sro_killer gelicek.. hıı bu arada bu sro_killer her versiyonda çalışıyor xD

darksoulz bende enayiyim bunu indiricem sen nerden buldun bunu diyenlere..

bu arkadasim sro_killeri uzum zamandir kulaniyor eski bir sro killer ama işe yariyor...

darksoulz bu virüslüyse ne olcak ...

dostlarim virustotal.com viruschief.com dan taratin. isterseniz =)

darksoulz teşekkürlerimi nasil sana iletirim...

bunuda ben ekran karti ile anakart alicam bu konuda yardimci olun teşekkürleriniz geçerlidir 😗

1.Gb Ekran karti alicam ve çift çekirdek anakart (fazla tuzlu olmasin.) 🍺

Linki Tam aşşagı koyacagim .... bekleyin 5-6 saat. =)

Kızma ama çift çekirdek anakart ne yaw? 😁 çift çekirdeği destekleyen ana kart olur. bunun içinde çift çekirdekli işlemci alman gerekir.
H
heyza ⭐ 17y
:D:D:D:D
J
Hala bir gelişme yok. Kilit.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: