Uzun yıllardır süren sessizliğimi an itibari ile bozuyorum 😊
Ee arkadaşlar eskilerden kim var nasılsınız, iyi misiniz ?
Herkese selam :)
· 22 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
velkam 🍺

Hoşgeldin,ben yenilerin biraz eskisiyim 😊

Selamlar Hoş geldin 👴
Hoş geldin, ateşli imzalarınI hatırlıyorum 😄

Selamlar . En son böyle bir yorumunu hatırlıyorum 😉
'' 2 Çocuk babası oldum hala extraloob'a ve private serverlara bakıyorum 😊 ''
Selamlar, hoşgeldin. 😊
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
Selamlar . En son böyle bir yorumunu hatırlıyorum 😉
Özümüzü unutmamalıyız hepimiz yeri burası 😊
Nina Ricci
⭐ 17y
Hoşgeldin 😊

AlbertHein
⭐ 7y
Selamlar, hoşgeldin 😊
Bende bugün uzun yıllar sonra giriş yaptım , beni Moderatörlüğe taşıyan açtığım konuları falan gezdim baya duygulandım ..
Çok güzel zamanlarmış 2009-2011 arası , mysro , swsro , ecsro ahh ah ..
Hoşgeldik diyelim 😊
Hoşgeldik diyelim 😊
Nina Ricci
⭐ 17y
Bende bugün uzun yıllar sonra giriş yaptım , beni Moderatörlüğe taşıyan açtığım konuları falan gezdim baya duygulandım ..
Hoşgeldik diyelim 😊
Yıllar geçse bile çok net hatırlıyorum nickleri, başlıkları.. güzel anılar biriktirdik burada ❤️

RanstaMonsta
⭐ 10y
Hoş geldin 😊

J
Jason Walker
⭐ 19y
Selam. Nostalji iyidir arada... Buralar değişmiş, neredeyse 11-12 yıl oldu terk edeli... İnsanın içi bir garip oluyor.
Herkese selam,yıllar geçsede el alışkanlığı geçmiyor hiçbirşey bulamazsam aktif başlıkları şöyle bir süzüyorum.Bazılarımız büyüdü meslek sahibi oldu aile kurdu ama herkesin dediği gibi anılar..
M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
Vay burasi bildigin eski adamlarin toplanma konusu olmus 😄
Eskilere selam, yenilere devam 😄
Eskilere selam, yenilere devam 😄
M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
bu arada Okanla konusan var mi halen, yasiyo mu? en son Pearl bikac sene once Kapadokyada gormustu 😄
bu arada Okanla konusan var mi halen, yasiyo mu? en son Pearl bikac sene once Kapadokyada gormustu 😄
Oldu diyolla 😄 Saka bir yana hos geldin hacim, nicki hatirliyorum malum benim ilk hesabimda subat-nisan 2009 arasi biseydi.
Selam. Nostalji iyidir arada... Buralar değişmiş, neredeyse 11-12 yıl oldu terk edeli... İnsanın içi bir garip oluyor.
Hos geldin bro, eskilerin hepsini bilen biri olarak hatirliyorum bir kac postta gormustum seni 😊
M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
Oldu diyolla 😄 Saka bir yana hos geldin hacim, nicki hatirliyorum malum benim ilk hesabimda subat-nisan 2009 arasi biseydi.
Beni bu nickle hatirlamazsin bro, yeni yonetim yonetici hesabimi baskasina devretmisti 😄 Neydi, Kemalist Chorus olmustu di mi yanlis hatirlamiyorsam Okanla Kemalisti birlestirip
Limanerg ben
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap