bugün ve yarın Vatan Computer ' da card finans a %15 indirim vardır elektronik eşyaya (cep Tel-laptop-foto makınesi vb.) ihtiyacı olanlar alışverişlerini yapabilirler gerçekten çok ucuza geliyor ben ram ve hardisk alcam Cool
özür diliyorum reklama kaçtıysa silebilirsiniz isterseniz
Herkes Vatan Computer'a
· 24 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
İstanbul da değilim Very Happy
teşekkürler ..
teşekkürler ..
he mekan İst/ bostancı veTüm vatan Computer lar
O
Old School
⭐ 19y
oo baya iyiyimiş peki sırf card finassamı?
evet orası kotu işte Cool
Y
YEMLİHA_TR
⭐ 19y
eet
O
Old School
⭐ 19y
evet orası kotu işte Cool
Neyse artık sen böyle haberleri koy ara ara baktık uygun bişeyler var alırız bizde detective
olur koyarım abım vatanda çalıştıgı ıcın bugun ordaydım jıggy e soleysım keske bulusurduk onla dimi jiggy extrabeer
olur koyarım abım vatanda çalıştıgı ıcın bugun ordaydım jıggy e soleysım keske bulusurduk onla dimi jiggy extrabeer
mucX Yep ama Card Finans'ım yok malesef. İskambil kartı dışında bi kartım yok daha doğrusu. Olsaydı gidip bi scanner alırdım lazım oluyor şu aralar.
bendede yok ama abım saolsun pek yardımcı oluyor ayarlardık onun karttan Very Happy
madem onu sildiniz bu msj ı da editleseydiniz deli durumuna dusuruyorsunuz adamı yha Very Happy
bu card finans ne iş anlamıyorum mavi bilgisayar da da müthiş kampanyalar yapıyorlar devamlı.
bana bi 2gb kingston flash bellek bak bakayım kaç para Wink
bana bi 2gb kingston flash bellek bak bakayım kaç para Wink
26 ytl + kdv
ק
קєรรเ๓เรt яαρ
⭐ 19y
hala kampanya devam edio mu?
hala kampanya devam edio mu?
İlk mesaja bakarsak kampanya bugün ve yarın demiş. Mesajı da dün yazdığına göre bugün kampanyanın son günü oluyor doğal olarak. Very Happy
devam devam Cool
26 ytl + kdv
25 ytl ye buldum kdv içerisinde Razz
ama bir yerde görmüştüm 21 ytl ye onu bulmam lazım.
he ben bugun sordum 24 ytl mıs dun telden sorduydum da dedı bısıler anlamadım kalabalıkta Very Happy ama 1 ytl için deymez nere yakınsa ordan bak Twisted Evil
O
Old School
⭐ 19y
he ben bugun sordum 24 ytl mıs dun telden sorduydum da dedı bısıler anlamadım kalabalıkta Very Happy ama 1 ytl için deymez nere yakınsa ordan bak Twisted Evil
Vatan baya iyiymiş ankarada nerde var bu Mr. Green Question
orayı sen arastır
bişiy sorcam senın nacruyla ılıskın varmı Confused
bişiy sorcam senın nacruyla ılıskın varmı Confused
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap