Icerige atla
Extraloob

Herkes Türklere Düşman

· 38 Yanıt · 5.6K görüntüleme
E
Explosive OP ⭐ 17y
Aztecada yeniden char actım öyle takılıyordum taxilerde. Can sıkıntısına muhabbet edeyim dedim adamın yazdığı yazı ve benim ona verdiğim cevap 😊 Bundan sonrada bişey yazmadı :)

Spoiler
- Resim Silinmiş.
38 Yanıt
K
KeepinGS ⭐ 16y
Adamın yerinde olsam " Akciğerini aldır yaşa o zaman " gibi bişeler derdim 😄 bence maksat kargasa cıkarmak olsun dıye demıs var böleleri
L
LethaLKiss ⭐ 16y
muhattap olmaya değmicek kişilerle muhattap olmayınız...

cevabı ii vermişsn ama snrm karşındaki 12- bir çocuk yoksa o lafında altında kalcak değilya inanmıyorm der geçer 😊 ayrıca durduk yere alah yok ta demez
D
DemonBoy ⭐ 18y
adam atanistse biz ne yapalım daral: böylelerle muhattab olmayın ...
E
Explosive OP ⭐ 17y
taxide beklerden canım sıkıldı muhabbet edeyim dedim. 😊 Yoksa ne akalam olur.
N
Niobe ⭐ 17y
Anlamını bilmeden söylüyolarki ;D

Ben olsam bişeyin anlamını araştırmadan konusmam sonuçta g*t olma olasılıgı var =)
C
Cryolite ⭐ 19y
kendimize söylettiriyoruz böyle şeyleri 😞
L
LethaLKiss ⭐ 16y
Anlamını bilmeden söylüyolarki ;D

Ben olsam bişeyin anlamını araştırmadan konusmam sonuçta g*t olma olasılıgı var =)

başkasının diniyle fütursuzca ve saçma bir şekilde dalga geçen bir insandan böle bi araştırmayı nasıl bekleyebilrsinki 😗
M
Maynard_ ⭐ 16y
Hacklemeler,küfürler kim ediyor ?
-5 yaşındaki türkler.
K
Kitty ⭐ 16y
Ya biraz da kendimizde arayalım hatayı yanlış anlama sana özel değil azteca sonuçta bi amerika serverı ama yine türkler doluşmuş valla ben yabancı biri olsam ben de uyuz olurdum :s
hele su ahenkle düşmanı yok mu,boğasım geliyo onları 😠
A
Addicted ⭐ 19y
Funda sanada herkez düşman sen nie suçu hiç kendinde aramıyosun. Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
K
Kitty ⭐ 16y
Funda sanada herkez düşman sen nie suçu hiç kendinde aramıyosun. Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

😞 inanmıyorum sanal bi ortamda insanların seni sevip sevmemesi gerçekten enterese ediyo mu seni 😞 çok patetiksin o halde 😞
A
Addicted ⭐ 19y

😞 inanmıyorum sanal bi ortamda insanların seni sevip sevmemesi gerçekten enterese ediyo mu seni 😞 çok patetiksin o halde :(

Sanal ortam diye kendini avutma funda real hayatındada kimse seni sevmiyo biliyoruz. summer7:
M
Maynard_ ⭐ 16y

😞 inanmıyorum sanal bi ortamda insanların seni sevip sevmemesi gerçekten enterese ediyo mu seni 😞 çok patetiksin o halde :(

patetek anlamını bilmiyorsun laflarına katıyorsun 😁
Emre 👍 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
A
Addicted ⭐ 19y
çok patatekim ben funda sende çok kapatet sin makara:
C
Cryolite ⭐ 19y

patetek anlamını bilmiyorsun laflarına katıyorsun 😁
Emre 👍 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

patetikte ne sorun var anlamadım 😁
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
adam atanistse biz ne yapalım daral: böylelerle muhattab olmayın ...

atanist? ataist demek istedin herhalde. ^^
K
Kitty ⭐ 16y
patetek yazmaları bile ne denli patetik olduklarının göstergesi cyroliteciğim 😊
D
darkblade ⭐ 18y
Ya biraz da kendimizde arayalım hatayı yanlış anlama sana özel değil azteca sonuçta bi amerika serverı ama yine türkler doluşmuş valla ben yabancı biri olsam ben de uyuz olurdum :s
hele su ahenkle düşmanı yok mu,boğasım geliyo onları :@

10 yaşındaki türk ong taxxi yapıyor herkesin gelmesini bekle diyor herkesden teker teker parayı alıyor sonra partyden çıkıyor. sonra bunwang yazıyor yine aynı şey çocukcağız o gün niyaya kadar gitti valla 👴
ps:azteca amerikan serverı değil amerikada sadece 😄
D
Doma$no ⭐ 18y
Herkesin kendi düşüncesi ister inanır ister inanmaz. Ki bunu demelerinden öte her serverda neden en çok ''scammer''lar Mısırlı yada Türk'tür . İki ülkede Müslüman 🤔

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: