Icerige atla
Extraloob

Herkes Buraya Gerçekte Yapmış Olduğu.....

· 25 Yanıt · 1.7K görüntüleme
A
addIcFb OP ⭐ 19y
Herkes Buraya Gerçekte Yapmış Olduğu Mesleğini Yazabilirmi ? ?!!!!!!...

Hemde Bu Vesileyle Ne İşlerle Meşgul Olduğumuzu Öğreniriz ?!!!!!!
Şahsen Ben Çok Merak Ediyorum.  😎 
25 Yanıt
A
addIcFb OP ⭐ 19y
Ben Başlılayım Lise 2 Öğrencisiyim.. ?!!!!!!..
O
Old School ⭐ 19y
Bende lise 1 öğrencisiyim ayrıca havalardan dolayı okul çekilmiyor 😢
A
addIcFb OP ⭐ 19y

evet aynen ama kimse yazmadı bişe 🎅
O
Old School ⭐ 19y

evet aynen ama kimse yazmadı bişe 🎅

EXL Ailesi nerdeisniz ya
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Öğrenciyim serbest meslek gibi bişey
R
rash ⭐ 19y
lise 3 ögrencisiyim kalan zmanlarda bizim iç çamasırı dukkanı war orda duruoyorum guzel oluyo 😈 😈
A
addIcFb OP ⭐ 19y
lise 3 ögrencisiyim kalan zmanlarda bizim iç çamasırı dukkanı war orda duruoyorum guzel oluyo 😈 😈

ulaaa 😈 senı senı 😁
O
Old School ⭐ 19y

Olsun canım ek gelir 😈
A
Arakci ⭐ 19y
lise 1 ogrencisiyim...
B
Lise 2 Öğrensiyim okuldan kalan zamanlarda bir bilgisayar dükkanında çalışıyorum.. 😎
A
addIcFb OP ⭐ 19y
Lise 2 Öğrensiyim okuldan kalan zamanlarda bir bilgisayar dükkanında çalışıyorum.. 8)

BElli Oluor Şimdi Neden Full Online Olduğun 😈
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
lise 2 öğrencisiyim yarışmaya izmirden katılıyorum 🎅 biyerde çalışmıyorum kışın emperyalist burjuvayım yazın memlekete gidip tarımsal faaliyetlerle uğraşıyorum :?!!!
A
Aleral ⭐ 18y
lise 3 e gidiyorm ama şu an gitmiyorm 😄
okulu astım galiba 😁
A
addIcFb OP ⭐ 19y
lise 2 öğrencisiyim yarışmaya izmirden katılıyorum 🎅 biyerde çalışmıyorum kışın emperyalist burjuvayım yazın memlekete gidip tarımsal faaliyetlerle uğraşıyorum :?!!!

hehehe kışın emperyalist burjuva 😁
O
os1 ⭐ 19y
8.sınıf ögrensiyim gunde 3.5 saat ders calısıyorum geri kalan zamnlarımda kitap okuyup bilgisayar oynuyorum 😎
B
balrog ⭐ 19y
aslında seramikciyim lise ve unide seramik okudum çok guzel yemek takımları tasarladım ama hiç gidipde seramık uzerine calışmadım hep sag solda gezdım durdum
şuan amcamlar telekom özelleşdi için bi mutait firma kurdular bende onların yanında telekomdan ihale alıp yapıyoruz yerser yer usdu kablo ve tum ihalelere katılıyoruz baya yer gezıyorum bu şekılde

benden tavsıye eyer ozgurum ben demek istiyosanız evlenmeyın ben çok mutluyum karışan yok bişey yok kafan dinç çok nafaka odeyen arkadaşım var adamların maaşlarının yarısı eski karılarına gıdıyo super dalga geçiliyo ama denemeyi tavsiye etmem çok da güzel kavga cıkıyo 😄
oyle olmak istemezseniz eyer hiç bulaşmayın derim 😄 benden tavsiye ben çok mutluyum oldie
A
addIcFb OP ⭐ 19y
8.sınıf ögrensiyim gunde 3.5 saat ders calısıyorum geri kalan zamnlarımda kitap okuyup bilgisayar oynuyorum 8)

hem mat 3. sü olmuşsun üzülüon hemde süpersin 3.5 saat ders ben 30 dk bakttımmı kitaba başım ağrıor 😎
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
8.sınıf ögrensiyim gunde 3.5 saat ders calısıyorum geri kalan zamnlarımda kitap okuyup bilgisayar oynuyorum 8)

hem mat 3. sü olmuşsun üzülüon hemde süpersin 3.5 saat ders ben 30 dk bakttımmı kitaba başım ağrıor 8)

ben bi kere 1 saat kalkmadan ders çalışmıştım annemin gözleri yaşarmıştı 🎅
B

hem mat 3. sü olmuşsun üzülüon hemde süpersin 3.5 saat ders ben 30 dk bakttımmı kitaba başım ağrıor 8)

ben bi kere 1 saat kalkmadan ders çalışmıştım annemin gözleri yaşarmıştı 🎅

Ders çalışmam ama çok kitap okurum 😎 (genellikle psikolojik ve bilimsel kitaplar olur.)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: