Hemde Bu Vesileyle Ne İşlerle Meşgul Olduğumuzu Öğreniriz ?!!!!!!
Şahsen Ben Çok Merak Ediyorum. 😎 Şahsen Ben Çok Merak Ediyorum. 😎 Bende lise 1 öğrencisiyim ayrıca havalardan dolayı okul çekilmiyor 😢
Bende lise 1 öğrencisiyim ayrıca havalardan dolayı okul çekilmiyor 😢
evet aynen ama kimse yazmadı bişe 🎅
lise 3 ögrencisiyim kalan zmanlarda bizim iç çamasırı dukkanı war orda duruoyorum guzel oluyo 😈 😈
lise 3 ögrencisiyim kalan zmanlarda bizim iç çamasırı dukkanı war orda duruoyorum guzel oluyo 😈 😈
Lise 2 Öğrensiyim okuldan kalan zamanlarda bir bilgisayar dükkanında çalışıyorum.. 8)
lise 2 öğrencisiyim yarışmaya izmirden katılıyorum 🎅 biyerde çalışmıyorum kışın emperyalist burjuvayım yazın memlekete gidip tarımsal faaliyetlerle uğraşıyorum :?!!!
8.sınıf ögrensiyim gunde 3.5 saat ders calısıyorum geri kalan zamnlarımda kitap okuyup bilgisayar oynuyorum 8)
8.sınıf ögrensiyim gunde 3.5 saat ders calısıyorum geri kalan zamnlarımda kitap okuyup bilgisayar oynuyorum 8)
hem mat 3. sü olmuşsun üzülüon hemde süpersin 3.5 saat ders ben 30 dk bakttımmı kitaba başım ağrıor 8)
hem mat 3. sü olmuşsun üzülüon hemde süpersin 3.5 saat ders ben 30 dk bakttımmı kitaba başım ağrıor 8)
ben bi kere 1 saat kalkmadan ders çalışmıştım annemin gözleri yaşarmıştı 🎅
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap