ARKADAŞLAR HEPİNİZ ÇERNOBİL VİRÜSÜNÜ DUYMUŞSUNUZDUR... YANİ ÇERNOBİL FACİASI ÜZERİNE YAPILMIŞ ANAKARTI YAKAN BİR VİRÜS...
ESKİDEN HER HAZİRAN BİLİGSYARLARA YAYILIRDI. ŞİMDİ ÖNLENDİ.
ANCAK NE VAR Kİ BU VİRÜSÜN KODLARI İNTERNETTE DOLAŞIYOR!!!!
ŞU AN BENDE VAR VE O KADAR BASİT BULUNMASI BENİ ÇOK ŞAŞIRTTI DOĞRUSU.
ARTIK
İNTERNETTEN DOSYA İNDİRMEKTEN KORKAR OLDUK. ÇÜNKÜ VİRÜSÜ HER TÜRLÜ DOYANIN İÇİNE ENTEGRE EDEBİLİRSİNİZ...
VE YENİ BAŞLAYAN LAMERLER BUNU BİR FIRSAT BİLİP MSNDEN SİZE DOSYALAR ATACAKTIR... SONU.BAT YADA .EXE OLAN HİÇBİR DOSYAYI KABUL ETMEYİN...
Neden büyük harfle yazdın demeyin önemli bir haber.. Sabit yapılırsa sevinirim ki herkes görsün.
Yalnız bi yerlerde windows 95 ve Windows 98 te olduğunu duymuştum yine de etrafta var odluğnu bilin siz 😊
Herkes baksın Dikkat!
· 11 Yanıt · 976 görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Yeter Ama Bıktım Bu Haberlerden.
Sağol bilgi için.Valla bizden başka herkese bulaşıyor bu virüsler.İnş. yakında bize bulaşanlarını çıkarmazlar. 😲
Hep Aynı Haber Wicked'da Bu Haberi Koymuştu.Kaç Ay Önce Yalan Bunlar Yalan
Hep Aynı Haber Wicked'da Bu Haberi Koymuştu.Kaç Ay Önce Yalan Bunlar Yalan
Konuyla alakası yok ama söylemek istedim.İmzan sagopa-kolera:Fani dimi.Şuan dinliyorum 😄
Beni öldürdün neyse bari, 7.5 milyar hepsi fani. 👍 😘
F
fdgdfgdfgdf
⭐ 19y
Başlığı küçültmessen konu kilitlenecek..
Yalan mı dostum 😊
İstersen sana kodları gönderim aç bi böyle güzelce 😊
Ve bu haberi alıntı yapmadım dostum... Oke başlığı küçültürüm ama mesajı küçültmeyin...
Ve bu haberi alıntı yapmadım dostum... Oke başlığı küçültürüm ama mesajı küçültmeyin...
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Başlığı acilen küçült !
Yalan mı dostum 😊
Yani Ben İnanmıyorum.
Oke dostum seni inandırmak için en yapayım yani inanmazsan bilmem ama kodlar şu anda bende yani...
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Yazılarıda küçült.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap