Icerige atla
Extraloob

Hercules in Butun Turk lerine Duyrulur

· 59 Yanıt · 6.3K görüntüleme
_
___CrAzY___ OP ⭐ 19y
_iCe Bu adam turk
Ama turk olmasına Ragmen Thief Nick i = LoVe_PKK
Bu Kişi Turk olmasına ragmen Vatanına Hainlik İHanet Etmiş Sayılmakdadır
HaTe PKK
_iCe ın Bu Guıld ı ReBorn
Bu Kişiye Gereken Cezanın Werilmesini İstiyorum

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEEEE !!!!!!!!
59 Yanıt
A
apiah ⭐ 19y
kadeş ona bakarsan szi guilden biri dün alevilere küfür etti ne iş Cool
E
EviLQin ⭐ 19y

süper laf ii oturttun Mr. Green Mr. Green extraokk
G
Ghost Spy ⭐ 19y

süper laf ii oturttun Mr. Green Mr. Green extraokk

güzeldi vallahi Wink Twisted Evil ama ttabi o adamın yaptığıda yanlış ama karışma sen bence ne yazarsa yazsın Wink en azından vatan ının kurallarına o kadar uyuyasan bu ülkede özgürlük var ama tabi adamın yaptığı hainlik oluo
N
NERWAGUS ⭐ 19y

güzel cvp helal olsun
E
EviLQin ⭐ 19y
darkBORN dan ses yok Mr. Green Mr. Green nihaha Mr. Green Mr. Green
B
bu saatten sonra millet türkiyeyede küfür etse darkBORN guildinden kimse lütfen buraya yazmasın su adam söle yaptı die nedense adam love_pkk yazıo ona kimse en ufak bi tepki göstermio

biz darkBORN olarak her ne kadar iyi niyetimizi göstermeye calıssakta kimseye yaranamıoz bu arada darkking e cvp veren arkadas sen herhalde pkk yı cok seviyorsunda direk cvp'ın

senin yazdıına göre adamın love pkk yazmasın normal bişe cunku bizden biride alevilere küfür etti.

iyi yönümüzü göstermeye calıssakta her konuda bunu suistimal etmeyi cok guzel basarıyosunuz saolun...
_
___CrAzY___ OP ⭐ 19y
hahahahha Helal LaNCeLoT Vala senin bu kapatlarına hayranııımmm :))))
_
__AwRiL_ ⭐ 19y
boran abi cok ii soyledin darkBORN da ii insan olmadıgı(2 kişi hariç)için herkez onlara kotu davranıyor .biri bana darkBORN un iyi yonunu soyleye bilirmi??
T

boran abi cok ii soyledin darkBORN da ii insan olmadıgı(2 kişi hariç)için herkez onlara kotu davranıyor .biri bana darkBORN un iyi yonunu soyleye bilirmi??

KanKa Bi Kötumuyuz
WaRioR_BLaDe
CreaTioN

Gücendim Walla
_
___CrAzY___ OP ⭐ 19y

KanKa Bi Kötumuyuz
WaRioR_BLaDe
CreaTioN

Gücendim Walla

Vay bu kadar da kötümü olduk yaww..!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
T

KanKa Bi Kötumuyuz
WaRioR_BLaDe
CreaTioN

Gücendim Walla

Vay bu kadar da kötümü olduk yaww..!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Onur Seni Sayan Oldumu Mr. Green Mr. Green Mr. Green
_
__AwRiL_ ⭐ 19y
pardon onlarıda unutmusum cok ozur dilerim LetH4L ve LaNCeLoT u daha ii tanıdıgım için ilk aklıma onlar geldi
J
Jigsaw ⭐ 19y
Kimse kimseye karşı bir şey yapmasın, küfür de etmesin. Herkesin görüşü düşüncesi kendine.

Love_PKK yazsın banane ben de nefret ediyorum PKK'dan ama gidip militanlara karşı savaşmaya gönüllü olmuyorum. Lütfen her okuduğunuz şeyi bu kadar ciddi görmeyin. Birazcık da sallamayın bazı şeyleri..
T

Kimse kimseye karşı bir şey yapmasın, küfür de etmesin. Herkesin görüşü düşüncesi kendine.

Love_PKK yazsın banane ben de nefret ediyorum PKK'dan ama gidip militanlara karşı savaşmaya gönüllü olmuyorum. Lütfen her okuduğunuz şeyi bu kadar ciddi görmeyin. Birazcık da sallamayın bazı şeyleri..

YoK KarDeS SaLLaMaYı Dusunmuyom

Aksiyon oluyo extrabeer
J
Jigsaw ⭐ 19y

YoK KarDeS SaLLaMaYı Dusunmuyom

Aksiyon oluyo extrabeer

Tüm forum da aksiyonunu izliyor malesef.
T
Abi Senin Gibi LaF Sokmayan Adamı Deli Etmeyen Deneme Mod a can kurban yaaaa

Ayrınca Gördum Resimlerii Hepsi Cok Müthiiişş Mr. Green Mr. Green
_
___CrAzY___ OP ⭐ 19y

Abi Senin Gibi LaF Sokmayan Adamı Deli Etmeyen Deneme Mod a can kurban yaaaa

Ayrınca Gördum Resimlerii Hepsi Cok Müthiiişş Mr. Green Mr. Green

Böle deneme mod ları zor bulunur bu dünyadaa. :?!!! kahvekeyfi detective
T
Abi Mod Olma Bilincinde

Only4You Adamın işi gucu laf Sokmak

Yok Böle Bişy !!!!! popcorn