_iCe Bu adam turk
Ama turk olmasına Ragmen Thief Nick i = LoVe_PKK
Bu Kişi Turk olmasına ragmen Vatanına Hainlik İHanet Etmiş Sayılmakdadır
HaTe PKK
_iCe ın Bu Guıld ı ReBorn
Bu Kişiye Gereken Cezanın Werilmesini İstiyorum
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEEEE !!!!!!!!
Hercules in Butun Turk lerine Duyrulur
· 59 Yanıt · 6.3K görüntüleme 0 okuyor
59 Yanıt
kadeş ona bakarsan szi guilden biri dün alevilere küfür etti ne iş Cool
süper laf ii oturttun Mr. Green Mr. Green extraokk
süper laf ii oturttun Mr. Green Mr. Green extraokk
güzeldi vallahi Wink Twisted Evil ama ttabi o adamın yaptığıda yanlış ama karışma sen bence ne yazarsa yazsın Wink en azından vatan ının kurallarına o kadar uyuyasan bu ülkede özgürlük var ama tabi adamın yaptığı hainlik oluo
güzel cvp helal olsun
darkBORN dan ses yok Mr. Green Mr. Green nihaha Mr. Green Mr. Green
B
BlackMarshall
⭐ 19y
bu saatten sonra millet türkiyeyede küfür etse darkBORN guildinden kimse lütfen buraya yazmasın su adam söle yaptı die nedense adam love_pkk yazıo ona kimse en ufak bi tepki göstermio
biz darkBORN olarak her ne kadar iyi niyetimizi göstermeye calıssakta kimseye yaranamıoz bu arada darkking e cvp veren arkadas sen herhalde pkk yı cok seviyorsunda direk cvp'ın
iyi yönümüzü göstermeye calıssakta her konuda bunu suistimal etmeyi cok guzel basarıyosunuz saolun...
biz darkBORN olarak her ne kadar iyi niyetimizi göstermeye calıssakta kimseye yaranamıoz bu arada darkking e cvp veren arkadas sen herhalde pkk yı cok seviyorsunda direk cvp'ın
senin yazdıına göre adamın love pkk yazmasın normal bişe cunku bizden biride alevilere küfür etti.
iyi yönümüzü göstermeye calıssakta her konuda bunu suistimal etmeyi cok guzel basarıyosunuz saolun...
hahahahha Helal LaNCeLoT Vala senin bu kapatlarına hayranııımmm :))))
boran abi cok ii soyledin darkBORN da ii insan olmadıgı(2 kişi hariç)için herkez onlara kotu davranıyor .biri bana darkBORN un iyi yonunu soyleye bilirmi??
T
Turk_Knight
⭐ 19y
boran abi cok ii soyledin darkBORN da ii insan olmadıgı(2 kişi hariç)için herkez onlara kotu davranıyor .biri bana darkBORN un iyi yonunu soyleye bilirmi??
KanKa Bi Kötumuyuz
WaRioR_BLaDe
CreaTioN
Gücendim Walla
KanKa Bi Kötumuyuz
WaRioR_BLaDe
CreaTioN
Gücendim Walla
Vay bu kadar da kötümü olduk yaww..!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
T
Turk_Knight
⭐ 19y
KanKa Bi Kötumuyuz
WaRioR_BLaDe
CreaTioN
Gücendim Walla
Vay bu kadar da kötümü olduk yaww..!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Onur Seni Sayan Oldumu Mr. Green Mr. Green Mr. Green
pardon onlarıda unutmusum cok ozur dilerim LetH4L ve LaNCeLoT u daha ii tanıdıgım için ilk aklıma onlar geldi
Kimse kimseye karşı bir şey yapmasın, küfür de etmesin. Herkesin görüşü düşüncesi kendine.
Love_PKK yazsın banane ben de nefret ediyorum PKK'dan ama gidip militanlara karşı savaşmaya gönüllü olmuyorum. Lütfen her okuduğunuz şeyi bu kadar ciddi görmeyin. Birazcık da sallamayın bazı şeyleri..
Love_PKK yazsın banane ben de nefret ediyorum PKK'dan ama gidip militanlara karşı savaşmaya gönüllü olmuyorum. Lütfen her okuduğunuz şeyi bu kadar ciddi görmeyin. Birazcık da sallamayın bazı şeyleri..
T
Turk_Knight
⭐ 19y
Kimse kimseye karşı bir şey yapmasın, küfür de etmesin. Herkesin görüşü düşüncesi kendine.
YoK KarDeS SaLLaMaYı Dusunmuyom
Aksiyon oluyo extrabeer
YoK KarDeS SaLLaMaYı Dusunmuyom
Aksiyon oluyo extrabeer
Tüm forum da aksiyonunu izliyor malesef.
T
Turk_Knight
⭐ 19y
Abi Senin Gibi LaF Sokmayan Adamı Deli Etmeyen Deneme Mod a can kurban yaaaa
Ayrınca Gördum Resimlerii Hepsi Cok Müthiiişş Mr. Green Mr. Green
Abi Senin Gibi LaF Sokmayan Adamı Deli Etmeyen Deneme Mod a can kurban yaaaa
Böle deneme mod ları zor bulunur bu dünyadaa. :?!!! kahvekeyfi detective
T
Turk_Knight
⭐ 19y