bu arada iyiyim ghost_spy Very Happy
sen ansılsın... guilde gelmek istersen yine gelebilirsin kapımız acık her zaman...
Hercules de AY_YILDIZ Guildi 5 LvL Olmuştur..
· 43 Yanıt · 8.1K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
üstteki resimde görülen vatandas
nick yaklasık ; hardcoremag3
ishadelerde kasarken gelip kastıgım yere bi güzel yerleşip attack vermeye başladıgım her moba ks yaptı
ks yapma die baştan uyardım
adam başka yere git filan dedi ben geldim buraya sabahtan beri kasıyorum diyince o zaman gitme dedi ve ks e devam etti
janisary nin nickine ulastım burdan
ve durumu anlattım guildden uyardıgını ama cevap gelmediğini afk olabileceğini söledi ( resimden anlasıldıgı gibi adam afk değil) ve ks e devam etti ve su anda bıkkınlık noktasındayım
tepkin cok fazla olmus benim kara listeye aldigim nickleri bi gorsen ooo Shocked uyariyorum adam sende yap beni alakadar etmez diyo turk bak diyorum ilerleyen levellerde yardimci olcaz birbirimize diyorum yok senin yardimina ihtiyacim yok diyo peki eyw. diyom bende ne diyim
ama gel gor 70+ 80 lwllerde arkamdan sen turksun turk turke bunu yaparsa dicegi gunleri bilmeyen insanlar var benim yaptigim gibi yap sen kara listemi aliyon pk mi oluyon nasi yapmak istiosan öle yap
bu arada iyiyim ghost_spy Very Happy
sen ansılsın... guilde gelmek istersen yine gelebilirsin kapımız acık her zaman...
ha sağol bende onu sölicektim bak konu açıcam topic açıcam buraya okursun şimdi
ya gercekten en sevmedigim sey budur : gorurusun oOOooOOooOOO70lık adamlqarı cagıracam demelerıdır
nden baskalarına guwenıosun bunu anlamıyorum neden !tek b asına yuap pwpnı o sana tek atar sende ona !
nden baskalarına guwenıosun bunu anlamıyorum neden !tek b asına yuap pwpnı o sana tek atar sende ona !
olayları büyütmenin manası yok alanınız hayırlı olsun extraokk
_
___CrAzY___
⭐ 19y
İŞTE BrotherS bölee En küçük bişiyde hemen war war war !!! Şimdie kadar AY_YILDIZ ın kimseylee bi sorun u olamadıı Bi adam ks yapıyo die war istenirmii ? !
Bosver Kardesim Takma Kafana Zaten Birlik Olursak İnsallah Bu Serverdan Silecez brothers'ı..
T
Turk_Knight
⭐ 19y
Ben Penon larda kasarken de Böle Serefsizlik Yapmıştı Bu Adam
Kastıgım Slot u terk ettim Mad Mad Mad Mad
Kastıgım Slot u terk ettim Mad Mad Mad Mad
T
Turk_Knight
⭐ 19y
kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi
kapatılmıs konuyu acma acıcagım zamanı ben iple cekiyorum zaten
tbrkler
Saolasın AwriL sizin Guildide Unıona BEkleriz.. Wink
guılddeki arkadaslara sorayım ona gore cvp veririm suan unıon yok saten
AwRiL Gelecekmisiniz Kapımız Daima Açık.. Wink
ben size oyundan pm atarım saolun
D
Dr.Hemlock
⭐ 19y
26 ağustos pazar 17:00 da Donwhang Southgatte jangana SAVAŞA HAYIR yürüyüşü var hepinizi bekliyoruz.
Elimizden Geldiğince Guild Kardeslerimle Gelmeye Çalışacaz..
T
Turk_Knight
⭐ 19y
Bizde Mr. Green
Arkadaslar unıon Alımlarımız Ve Oyuncu Alımlarımız Tum Hızıyla Devam Ediyor 3 lvl ve uzeri unıonlar 42+ oyuncuları bekleriz..
Selametle..
Selametle..
T
Turk_Knight
⭐ 19y
Bosver Kardesim Takma Kafana Zaten Birlik Olursak İnsallah Bu Serverdan Silecez brothers'ı..
Katılıyorum Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap