Icerige atla
Extraloob

Hercules de AY_YILDIZ Guildi 5 LvL Olmuştur..

· 43 Yanıt · 8.1K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
M
muratt ⭐ 19y
bu arada iyiyim ghost_spy Very Happy
sen ansılsın... guilde gelmek istersen yine gelebilirsin kapımız acık her zaman...
B
Braunx ⭐ 19y

üstteki resimde görülen vatandas

nick yaklasık ; hardcoremag3

ishadelerde kasarken gelip kastıgım yere bi güzel yerleşip attack vermeye başladıgım her moba ks yaptı

ks yapma die baştan uyardım

adam başka yere git filan dedi ben geldim buraya sabahtan beri kasıyorum diyince o zaman gitme dedi ve ks e devam etti

janisary nin nickine ulastım burdan
ve durumu anlattım guildden uyardıgını ama cevap gelmediğini afk olabileceğini söledi ( resimden anlasıldıgı gibi adam afk değil) ve ks e devam etti ve su anda bıkkınlık noktasındayım

tepkin cok fazla olmus benim kara listeye aldigim nickleri bi gorsen ooo Shocked uyariyorum adam sende yap beni alakadar etmez diyo turk bak diyorum ilerleyen levellerde yardimci olcaz birbirimize diyorum yok senin yardimina ihtiyacim yok diyo peki eyw. diyom bende ne diyim

ama gel gor 70+ 80 lwllerde arkamdan sen turksun turk turke bunu yaparsa dicegi gunleri bilmeyen insanlar var benim yaptigim gibi yap sen kara listemi aliyon pk mi oluyon nasi yapmak istiosan öle yap
G
Ghost Spy ⭐ 19y

bu arada iyiyim ghost_spy Very Happy
sen ansılsın... guilde gelmek istersen yine gelebilirsin kapımız acık her zaman...

ha sağol bende onu sölicektim bak konu açıcam topic açıcam buraya okursun şimdi
M
mavi_ ⭐ 19y
ya gercekten en sevmedigim sey budur : gorurusun oOOooOOooOOO70lık adamlqarı cagıracam demelerıdır
nden baskalarına guwenıosun bunu anlamıyorum neden !tek b asına yuap pwpnı o sana tek atar sende ona !
S
splendour ⭐ 19y
olayları büyütmenin manası yok alanınız hayırlı olsun extraokk
_
İŞTE BrotherS bölee En küçük bişiyde hemen war war war !!! Şimdie kadar AY_YILDIZ ın kimseylee bi sorun u olamadıı Bi adam ks yapıyo die war istenirmii ? !
M
muratko193 OP ⭐ 19y
Bosver Kardesim Takma Kafana Zaten Birlik Olursak İnsallah Bu Serverdan Silecez brothers'ı..
T
Ben Penon larda kasarken de Böle Serefsizlik Yapmıştı Bu Adam
Kastıgım Slot u terk ettim Mad Mad Mad Mad
T
kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi
O
Only4yOu ⭐ 19y
kapatılmıs konuyu acma acıcagım zamanı ben iple cekiyorum zaten
_
__AwRiL_ ⭐ 19y
tbrkler
M
muratko193 OP ⭐ 19y
Saolasın AwriL sizin Guildide Unıona BEkleriz.. Wink
_
__AwRiL_ ⭐ 19y
guılddeki arkadaslara sorayım ona gore cvp veririm suan unıon yok saten
M
muratko193 OP ⭐ 19y
AwRiL Gelecekmisiniz Kapımız Daima Açık.. Wink
_
__AwRiL_ ⭐ 19y
ben size oyundan pm atarım saolun
D
Dr.Hemlock ⭐ 19y
26 ağustos pazar 17:00 da Donwhang Southgatte jangana SAVAŞA HAYIR yürüyüşü var hepinizi bekliyoruz.
M
muratko193 OP ⭐ 19y
Elimizden Geldiğince Guild Kardeslerimle Gelmeye Çalışacaz..
T
Bizde Mr. Green
M
muratko193 OP ⭐ 19y
Arkadaslar unıon Alımlarımız Ve Oyuncu Alımlarımız Tum Hızıyla Devam Ediyor 3 lvl ve uzeri unıonlar 42+ oyuncuları bekleriz..

Selametle..
T

Bosver Kardesim Takma Kafana Zaten Birlik Olursak İnsallah Bu Serverdan Silecez brothers'ı..

Katılıyorum Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: