Ayyıldız guildine bir sürpriz yapim dedim:D

Sen Turk Vatandası Değilsin Galiba Eger Birisi AYYILDIZ,Ataturk_eri isimlerini kopege koyuyorsa ben onun milliyetci damarlarından suphe ederim.Oyunu bole kişiler oynayınca cıldırmamak elde değil neyse benden bu kadar
Selametle
Sen Turk Vatandası Değilsin Galiba Eger Birisi AYYILDIZ,Ataturk_eri isimlerini kopege koyuyorsa ben onun milliyetci damarlarından suphe ederim.Oyunu bole kişiler oynayınca cıldırmamak elde değil neyse benden bu kadar
Selametle
işte başka örümcek kafalar o nickler kişiye özel yazılmıştır.
Sen bize değilde o guildi kurup serverda hergun sayısız terbiyesizlik yapıp bütün serverin nefretini kazanan adamları bide düşün.
Herculeste herkezin kabul ettiği birşeyi söyliyim size o serverda oynayan türklerin %90 salak sadece %10 aklıbaşında bu %10 un icinde ayyıldız guildinden 1 kişi bile yok
Evt arkadaşlar gerçektende ayyıldızdan 1 kişi gördüm aggressive aklı başında diğerleri kesilikle zeka seviye 0.Sizlere bana ve bir arkadaşhıma atılan pmlerin ss atsam inanın küfürleri görseniz çok kötü olursunuz.Bir türk guildinde küfür olmaz diyorlar ama maşallah terbiyeleri 0.Neyse eniklere gelelim:)
bunun için ilk preniz olacak pre olmadan hiç denemeyin:).ilk önce çok dar bir mekana gidiyoruz yani sıkışık alan olacak bunun için cave 1. oda sağ köşede taş var arasına girebilirsiniz.Orada ilk köpek çıkarıyoruz.Oyuna restart çekiyoruz girince o köpeğin invertoryde yandığını göreceksiniz ama yanınızda yok:)Ve 2. köpek basıyoruz o anda dc yiyebilirsiniz bir bug oluor.Tekrar girince invertoryde 2 köpek yandığını göreceksiniz böle yapabilirsiniz.Ben max 5 tane yaptım faza yapan olursa ss atsın:) Extraloobda açıklıyorum bakın başka yerde yok ha:)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap