hera serverındaki lvl 79 xbow warıor char satılıktır. charda 2 tane avatar item no name lvl 76 wolf ile pet vardır ayrıca charda 130 silk yüklüdür. ismi Xx_Sweety_xX skillerin resimini msn den atabilirim full str dir char .
ayrıca lvl 68 wizard-cleric charda satıklıktır skille max olup 38k sp side vardır.
iletişim mailto:[email protected]
herada lvl 79 xbow ile lvl 68 wizard satılıktır
· 12 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
kardes carın adı ne?
|
| istaNBlue |
⭐ 19y
takas düşünürmüsün _?
H
hacker@warrior
⭐ 18y
takas düşünmüyormusun 79 lwl le bnm 67 bow FF yi ok pm at msn mi brakıyorum : mailto:[email protected]
ben alacam stafı msnem mailto:[email protected] ekle ayrıntılı detayları msne den konuşuruz?
hayırlı satışlar
ARKADAŞLAR BENDE 53 LVL WİZZ VE 67 LVL WİZZ VAR ALMAK İSTERSENİZ MSN NEM
mailto:[email protected] ciddi olan kardeşlerim le anlaşmakta zorluk çekmeyizdir tl ile satılıktır
mailto:[email protected] ciddi olan kardeşlerim le anlaşmakta zorluk çekmeyizdir tl ile satılıktır
birinin adı DevilPich biride ClearN_Chorc
ekledim kardeşim aç msn neni
BENİM İŞİM CIKA BİLİR UNİVERSTEYE GİDEBİLİRİM SONRADA MSN DEN KONUŞURUZ
TMM MI KARDEŞİM
TMM MI KARDEŞİM
CİDDİ OLAN ARKADAŞLAR EKLESİN MSN Mİ mailto:[email protected]
tl ile çalışırım söleyim
tl ile çalışırım söleyim
hadi ğörüşürüz ben kacar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
İsroda 68 Lvl Wizard Çarımı Ecsro İle Takas Etmek İstiyom. Wizard / Celeric, 1 ay'da bot ile 1 lvl'den kaç lvl olur ? 108 lvl wiz 110 lvl xbow satılıktır . AFRoDİSaq 68 lvl hybird spear en-az 60 lvl bow ile takas yap Aether Server 105 lvl Wizard / Bard ( 2 adet Char Satılık ) Gold ile Takas da Olur , Resimli İlan