Her Staldan Herşeyi 1 Golda Çekiyorum Açıklama Yapmıyorum Sadece Açık Media.pk2 Dosyasında Araştırın Belki Bulursunuz 😁 :?! :?!!
Her Staldan Herşeyi 1 Gold
· 58 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
58 Yanıt
aferin sana
sorduk mu?
bu konunun burayla bağlantısı nedir?
sorduk mu?
hiç bişe anlamadım
Böle açık olmaz sro klasörlerinde büyüklük koruması var uyuşmazlık olduğu an anlarlar
Böle açık olmaz sro klasörlerinde büyüklük koruması var uyuşmazlık olduğu an anlarlar
onlineoyun sen birşey degiştirirsen klarasörün içinden kim anlar söyle bana? neyse dedigim gibi açık Media.pk2 dosyasında dosyayı notdefterinde açarsanız ama md... tam ad vermiyorum md... dosyasını indirip açarsanız herşey türkçe ve neler degiştirmek istediginizi oradan bakabilirsiniz mesela 10 dg kolabilirsiniz staldan çekeceginiz birşey isterseniz oradan bir kod var onu 1 yaparsanız herşeyi network stal Vs.. 1 gol da çekebilirsiniz
evet çekebilirsin ama sen onu 1 golddan çekmiş görürsün. 😊
S
SagittariuS
⭐ 19y
Hikaye bunlar öyle bişey becersen yazmazsın buraya 😄
onlineoyun sen birşey degiştirirsen klarasörün içinden kim anlar söyle bana? neyse dedigim gibi açık Media.pk2 dosyasında dosyayı notdefterinde açarsanız ama md... tam ad vermiyorum md... dosyasını indirip açarsanız herşey türkçe ve neler degiştirmek istediginizi oradan bakabilirsiniz mesela 10 dg kolabilirsiniz staldan çekeceginiz birşey isterseniz oradan bir kod var onu 1 yaparsanız herşeyi network stal Vs.. 1 gol da çekebilirsiniz
tamam da kardeşim A.T.P de dediği gibi bu sadece senin pc inde olur adamın stall ına koyduğu fiatı sen 1 gold yapamazsın adam 100 k ya sattığı şeyi sen 1 gold ödemiş görebilirsin ekranında
ama adam a giden gene 100 k dır bu dediğin olsa idi kimse oynamazdı bu oyunu
Hikaye bunlar öyle bişey becersen yazmazsın buraya :D
hmm peki sana birşey diyecem sen bot prg bulsan buraya koymaz mısın mesela yeni sürüm bot koyarsın degilmi herşey paylaşmal içindir ve ben elimden geleni yaptım her emegin bir emek hakkı vardır sizde açın dosyayı önce yedegini alın sonra denemeye baslayın bu kolay birşey degil bunun üzerinde tam 8 aydır çalışıyorum ve amacıma ulaştım 😉
tamam da kardeşim A.T.P de dediği gibi bu sadece senin pc inde olur adamın stall ına koyduğu fiatı sen 1 gold yapamazsın adam 100 k ya sattığı şeyi sen 1 gold ödemiş görebilirsin ekranında
ama adam a giden gene 100 k dır bu dediğin olsa idi kimse oynamazdı bu oyunu
Tamamda Senin Düşüncelerince Çok iYi Ama Adam 100 k Ya Koysa Bile Benim Adamın Kasasından 1 Gold Gidiyor Buna Ne Diyeceksin iNanmayan iNanmaz Kimseyi Zorla iNandıramam Sizde olmaya Bilir Ama Ben Çalıştım Ve Amacıma uLaştım Geresi Size Kalmış Bir oLay ?!!!!!!!
@MissBela
Saçmalama canımcım.
Saçmalama canımcım.
Hey ALLAH ım 😁
Bu oyunu yıllardır oynuyor insan lar
tüm hayatını bu oyunun bug larını araştırmayla geçiren hacker lar var
onlar bulamadı ben buldum diyosun yani 😁
J
Jason Walker
⭐ 19y
Böyle bir olayın olması imkansız. 😉
O yapıyor da sadece kendi pc sinde görüyor bunu ona anlatamıyoruz
media pk 2 editlemek kolay
peki server larda kayıtlı olan char bilgilerini nasıl editleyeceksin
bu oyunda anlık save yani kayıt girdisi sistemi var
adım atsan server larda kayıt ediliyo
sen 1 gold diyosun ama satılan mal ın fiatı ne ise satıldığı anda server larda ki tutar
esas alınıyo neyse sen devam et
belki yakında bütün sosun lar sende toplanır ?!!!!!!!
media pk 2 editlemek kolay
peki server larda kayıtlı olan char bilgilerini nasıl editleyeceksin
bu oyunda anlık save yani kayıt girdisi sistemi var
adım atsan server larda kayıt ediliyo
sen 1 gold diyosun ama satılan mal ın fiatı ne ise satıldığı anda server larda ki tutar
esas alınıyo neyse sen devam et
belki yakında bütün sosun lar sende toplanır ?!!!!!!!
Herhangi Bi Serverda Ac .Bizde Aynı Serverda Herhangi Bi Fiyata Koyalım.Sende 1Golde Cek Bakalım Cekecenmi ?!!!!!!!
online oyunlarda böle olasılık olamaz çünkü sen sadece kendi bilgisayarındakı kodlarla oynuyorsun ya stall acan kışının kodları? dedıgım gibi online sadece kendını kandır :?!!!
Sadece senin pc'de görünür yanıltmaca ilizyon yani bizde ko'da inn bug vardı istediğin itemi istediğin kadar coğaltabiliyodun ama inn dediğim bankayı kapatınca herşey eski haline dönüyordu ona benzer bişeydir yaptığın
aferin sana
sorduk mu?
😈 😈 😈 yorumlarına bayılıyorum.com
Şunu anlamıyorum , Madem böyle birşey yapıyon , paylaş.
Millet senle alay ediyor Gırgır konusu oluyorsun rezil oluyorsun , bu herkes için geçerli hala nasıl böyle saçma konular açılıyor
Millet senle alay ediyor Gırgır konusu oluyorsun rezil oluyorsun , bu herkes için geçerli hala nasıl böyle saçma konular açılıyor
Hey ALLAH ım 😁
bizim türkler bulur abisi ?!!!!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Wts gold pt miror party her türden char ve her lwl jop set ! Silkroad Online WTS GOLD- GOLD PARTY HER TÜRLÜ HESAP JOB SET JOB BLUE HERTÜRLÜ MALZEME YAPILIR TÜM SERVERLERDA. Silkroad Online WTS GOLD- GOLD PARTY HER TÜRLÜ HESAP JOB SET JOB BLUE HERTÜRLÜ MALZEME YAPILIR TÜM SERVERLERDA. Flora + Palmyra + Ceres + Feronia + Hestia da Her türlü char Mevcuttur-Gold - Silk- SeT - PeT - Devil - Dress Ne ararsanız var. *** Her Server'da Gold Alınır ***