Mrb yaklaşık 3 -4 yıldır sro oynamıyorum xian diye sv açılmış sadece çin tam istediğim yani gelmek istediğim konu ise oyun cok değişmiş c join m join felan var önceden sadece silk vardı ne alacağım şaşırdım hangisinden alayım bide yeni başladım iyi bi çar dizmek için sadece premium yeter li olur mu
Her şey çok değişmiş
· 3 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor
3 Yanıt
RanstaMonsta
⭐ 10y
JC coin ile aldığın silk itemlerini başkasına veremezsin ve ne kadar harcarsan harca VIP olamazsın -eski "silk" gibi.
C coin alman gerekiyor ki harcadığında VIP olabilesin -bunu da eski "premium silk" olarak sayabiliriz.
iSro Vip Üyelik Sistemi ! 7 Ocak 2016
İyi bir çar dizmen için ya çok para yatıracaksın ya da kendine birkaç tane gold partisi kuracaksın oyundan kazandığın parayla yapacaksın. Oyunda takıl yavaş yavaş her şeyi öğrenirsin zaten. Elimden geldiğince merak ettiklerini yanıtlamaya çalışırım.
C coin alman gerekiyor ki harcadığında VIP olabilesin -bunu da eski "premium silk" olarak sayabiliriz.
iSro Vip Üyelik Sistemi ! 7 Ocak 2016
İyi bir çar dizmen için ya çok para yatıracaksın ya da kendine birkaç tane gold partisi kuracaksın oyundan kazandığın parayla yapacaksın. Oyunda takıl yavaş yavaş her şeyi öğrenirsin zaten. Elimden geldiğince merak ettiklerini yanıtlamaya çalışırım.

Bende şaşırıyorum evet orjinalden epey uzak kaldık.

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap